Uzak Şehrin Masalı Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 3 Ekim 2021 Uzak Şehrin Masalı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olmaya aday olan Uzak Şehrin Masalı dizisi, gizemli hikayesini her geçen gün derinleştiriyor. Bu pazar heyecanlı bir bölüm ile ekranlara gelmeye devam edecek Uzak Şehrin Masalı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Uzak Şehrin Masalı 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olmaya aday olan Uzak Şehrin Masalı dizisi, gizemli hikayesini her geçen gün derinleştiriyor. Bu pazar heyecanlı bir bölüm ile ekranlara gelmeye devam eden Uzak Şehrin Masalı, saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Uzak Şehrin Masalı dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uzak Şehrin Masalı dizisi 3. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Başrollerinde Aslıhan Güner (Umay), Barış Kılıç (Kürşat), Timur Acar (Affan), Zeynep Eronat (Aliye) ve Begüm Birgören (Sonay) gibi iddialı isimlerin yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi, yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizemli hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitleyen Uzak Şehrin Masalı, 25 Film imzası ile çıkıyor. FOX TV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkmaya devam eden Uzak Şehrin Masalı, her pazar saat 20.00’da ekranlardaki yerini alıyor.  

Uzak Şehrin Masalı Dizisi 3. Bölümde Neler Oldu?

FOX TV ekranlarına en son geçtiğimiz hafta gelen Uzak Şehrin Masalı dizisi, 3. bölümünü seyirci karşısına çıkardı. Uzak Şehrin Masalı dizisinin son bölümünde; Umay, Affan’dan ayrılmak için harekete geçti. Bunun üzerine sinirlenen Affan, aniden ortaya çıkan Kürşat’tan şüphelenmeye başladı. Sonay’ın oğlunun şüpheleri ile şüphelerini daha da kuvvetlendiren Affan, araştırmalarını derinleştirdi. Sonay gün ve gün Kürşat’ı kocası sanıp, ona aşık olmaya devam ederken; gerçeği gazete kupürü ile öğrenen Umay, bu olayı gerçekçi hale getirebilmek için Kürşat’a Sonay ile evlenmesini önerdi. Öte yandan düğün günü Affan’ın jandarmaları alarak düğüne gelmesi ile karışmaya başladı.

Uzak Şehrin Masalı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hikayesini derinleştirmeye devam eden Uzak Şehrin Masalı dizisi, bu hafta 4. bölümü ile ekranlara gelecek. Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanına göre; Affan Melih ağırdayken ağırı ateşe verecek. Bunun karşısında deliye dönen Umay, silahı alıp Affan’ın evini basacak. Kürşat ise, Umay’ı durdurmak için harekete geçecek. İddialı hikayesi ile ekranlara gelmeye devam edecek olan Uzak Şehrin Masalı dizisi, yeni bölümü ile bu pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.