Yargı Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 4 Ekim 2021 Yargı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni reyting rekortmeni olan Yargı dizisi, hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Yeni bölümü ile bu pazar seyirci karşısına çıkacak olan Yargı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde…

Yargı Dizisi 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının yeni reyting rekortmeni olan Yargı dizisi, hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Yeni bölümü ile bu pazar seyirci karşısına çıkacak olan Yargı dizisi, konusundaki gizem perdesini de yavaş yavaş aralıyor. Peki, Yargı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Şimdilerde ekranlarda fırtınalar estirmeye başlayan Yargı dizisi, Ay Yapım imzası ile Kanal D ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Adalet kavramı ile aile arasında yapılacak olan zorlu seçimleri konu alan Yargı dizisi oyuncu kadrosunda; Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Ece Yüksel, Arda Anarat, Onur Durmaz gibi usta isimleri bir araya getiriyor. Yeni fenomen Yargı dizisi, her pazar saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Yargı Dizisi 2. Bölümde Neler Oldu?

Ekranların yeni gözdesi Yargı dizisi, seyircisinin karşısına en son 2. bölümünü çıkardı. Kardeşi İnci Erguvan’ın ölmesi ile dağılan Ceylin, hıncını Çınar’dan almak görüşemeye gitti. Savcı Ilgaz’ın İnci’nin ölümünden haberdar olduğunu düşünen Ceylin, davadan çekilerek, ailesinin yanında durmaya karar verdi. Ancak bu durum kardeşi İnci hakkında alacağı tüm bilgilerin önünü kesti. Savcı Ilgaz ise, kardeşi Çınar’ın İnci’yi öldürdüğünü düşünmezken, Ceylin’in onu savunmaya devam etmesini istedi. Yası içinde boğulan Ceylin, bilgi ulaşmanın yollarını ararken, emniyetten bilgi almanın tek yolunun savunma avukatı olmak olduğunu fark etti ve Çınar’ın yeniden müvekkili olarak aldı. Erguvan ailesi İnci’nin ölümü ile sarsılırken avukat için kızlarını değil, Engin’in babasını seçti. Katilin peşine düşen Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin, İnci ile Ilgaz’ın babasının fotoğrafını buldu.

Yargı Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu pazar yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Yargı dizisi, 3. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yargı dizisinin yayınlanan 3. bölüm fragmanlarına göre; Ilgaz ve Ceylin gerçek katilin peşine düşmek için işbirliği içerisine girecek. Ceylin Ilgaz’ın babası ve kardeşinden şüphelenirken; Ilgaz, babasından hesap sormak için harekete geçecek. Pars, Ceylin ile ilgilendiğini Ilgaz’a söyleyecekken; Ilgaz, bu durumdan hiç hoşlanmayacak. Ekranların yeni fenomeni Yargı dizisi, yeni bölümünü bu pazar saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.