Ada Masalı 16. Bölüm Full Canlı Kesintisiz İzle! Ada Masalı 5 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ada Masalı 5 Ekim 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yayın hayatına başladığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen Ada Masalı dizisinde yeni bölüm heyecanı başladı. Ada Masalı dizisi 16. Bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken, izleyiciler de yeni bölümde nelerin yaşanacağını merak ediyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Ada Masalı dizisinde yeni sezonda başarılı oyunculuk performansları ve etkileyici senaryo olması dikkatlerden kaçmıyor. Ada Masalı dizisi son bölüm tek parça Youtube izle! Ada Masalı 16. Bölüm full izle…

Diziseverlerin yakından takip ettiği yapımlardan olan Ada Masalı dizisi, başarılı oyunculuk performanslarıyla da sosyal medyada adından sık sık söz ettiriyor. Bu akşam sevenleri ile buluşacak olan Ada Masalı dizisinde 16. Bölüm heyecanı yaşanacak. Fragmanların yayınlanmasından sonra Ada Masalı dizisinin hayranları heyecanlı bekleyişe başladı. Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ada Masalı 16. Bölüm tek parça izle!

Ada Masalı Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Kırlangıç adası, ayrılıkların ve kavuşmaların yaşandığı özel bir yerdir. Haziran ayrılık acısıyla kendini kaybederken bu ayrılık Poyraz’ı o kadar etkilememiş gibi görünür. Haziran, bunun üzerine kendisi kadar acı çekmediğini düşündüğü Poyraz’ın fabrikayı da satışa çıkardığını öğrenince sinirden deliye döner. Poyraz ise Haziran ile bütün bağlarını koparmaya and içmiş gibidir.

Yaşanılan büyük ayrılığın üzerine bir de iş teklifi alan Haziran’ın kafası iyice karışır. Etrafındaki herkes onu adadan uzaklaştırmaya çalışıyor gibi gelir. En çok da Poyraz’ın hareketlerine bozulur. Haziran bütün bu yaşananların tesadüf mü yoksa plan mı olduğunu merak ederken Poyraz ise Aliye’nin kendisinden gizli borçlarını ödediğini öğrenir.

Ada Masalı Dizisi 16. Bölümde Neler Olacak?

Biricik, Melsa ve Alper ile düşmanlığı ve kendi mutluluğu arasında bir seçim yapacak. Biricik, hem Melisa hem de Alper için yeni bir sayfa açacak. Poyraz ve Haziran’ın nasıl karar vereceği ise Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde belli olacak. 5 Ekim 2021 Salı gününde Ada Masalı dizisi 16. Bölümü ile ekranlara geliyor. Ada Masalı son bölüm Youtube tek parça izle!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.