Kuruluş Osman 65. Bölüm 2021 Full İzle! 6 Ekim 2021 Kuruluş Osman Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 50. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 50. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 50. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu için geri sayıma başlayan Kuruluş Osman dizisi, üçüncü sezonunun startını veriyor. Aksiyon ve tarih dolu hikayesiyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam edecek olan Kuruluş Osman, yine her çarşamba seyircisinin karşısında oluyor. Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni sezon 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi sezon finali 64. bölümde neler yaşandı? İşte tüm merak edilenler…

Bu hafta üçüncü sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayacak olan Kuruluş Osman, Osmanlı Devleti’nin kurulduğu yılları anlatmak için geri sayıma başlıyor. Bozdağ Film imzalı olarak ATV ekranlarına gelmeye devam edecek olan Kuruluş Osman dizisi; Burak Özçivit, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Burak Çelik ve Cüneyt Arkın’ın başrolleri paylaşması ile yoluna kaldığı yerden devam ediyor. Seyircisini yaz boyunca sabırsızlık ile bekleten Kuruluş Osman dizisi, bu sezon da her çarşamba saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kuruluş Osman Dizisi Sezon Finali (64. Bölümde) Neler Yaşandı?

Ekranlara en son sezon finali ile gelen Kuruluş Osman dizisi, 64. bölümünü ATV ekranlarından yayınladı. Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde; Dukas ve ordusunun uç bölgesine gelişiyle büyük bir savaş karşısında kalan Osman Bey, savaşı kazanmak için harekete geçti. Türkmen beylerinden ve Selçuklu Sultanı Mesud’tan tam destek alan Osman Bey, devam eden savaşı kaybetmek üzereydi. Savaşın son gününde Türklere özgü bir savaş taktiği ile savaşı kazanan Osman Bey, sadece Nikola’yu elinden kaçırdı. Öte yandan beyini evden bekleyen Bala, Zoe’nin Malhun Hatun’un bebeğine zarar vermek isteyeceğini fark etti. Zoe’nin hain planından Malhun Hatun’u kurtaran Bala, doğumun gelmesi ile birlikte Osman Bey’in ilk çocuğunu sağlıkla kucağına alması için harekete geçti. Bala’nın yardımı ile çocuğunu sağlıkla kucağına alan Osman Bey ve Malhun Hatun, çocuğa Orhan adını verdi.

Kuruluş Osman Dizisi Yeni Sezon (65. Bölüm) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni sezona bu akşam itibariyle merhaba diyecek olan Kuruluş Osman dizisi, 65. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan 65. bölüm fragmanına göre; Bala’nın hamile olduğu ortaya çıkacak. Öte yandan Osman Bey, uç Türk beylerinin başına geçecekken; Bizanslılar ile Osman Bey’in obası arasında yeni bir savaş gerilimi başlayacak. Yeni bölümleri seyircisinin büyük bir merakla beklediği Kuruluş Osman dizisi, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.