MasterChef 2021 Full İzle! 6 Ekim 2021 MasterChef 85. Bölüm Canlı İzle! MasterChef dokunulmaz ve eleme adayı kimler oldu?

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Aldığı reytingler ile rakip tanımamaya devam eden MasterChef Türkiye 2021 yarışması, yeni hafta yarışıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu haftadan sonra yedek kadrodan alım yerine, sadece eleme yapacak olan MasterChef Türkiye 2021, yavaş yavaş şampiyonuna yaklaşıyor. Peki; MasterChef 85. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 84. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Ekranların en çok konuşulan yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, yeni haftası ve takımları ile seyircisinin karşısına hız kesmeden çıkmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni haftasında Hasan kaptanlığında yarışan mavi takımda Eren, Sergen, Emre, Mert, Milhan, Ateş ve Safanur yer alırken; Mustafa kaptanlığında yarışan kırmızı takımda Tahsin, Araz, Dilara, Rabia, Azize, Burcu ve Pelin yer alıyor. İddialı bir hafta ile daha ekranlara gelmeye başlayan MasterChef Türkiye 2021, haftanın 5 günü, cuma ve cumartesi hariç, saat 20.00’da TV8 ekranlarındaki yerini alıyor.

MasterChef 84. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son dün akşam gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, 84. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde; mavi ve kırmızı takım mantı konseptinde yarıştı. Düello şeklinde yarışan takımlardan günün dokunulmazlığını kazanan takım mavi oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık için mutfağa giren MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının bu haftaki kırmızı takımı yaratıcılık tabağı ortaya çıkarmak için kıran kırana bir mücadele verdi. Gerçekleşen zorlu yarışın ardından MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bireysel dokunulmazlığını Dilara kazandı. Eleme potasına bir yarışmacıyı göndermeye hak kazanan Dilara, Tahsin’i seçti. Ardından oylamaya geçen kırmızı takım MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının bu haftaki ikinci eleme adayını Azize olarak belirledi.

MasterChef 85. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Haftanın beş günü ekranlarda olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu akşam 85.bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni bölümünde haftanın ikinci takım yarışı gerçekleştirilecek. Meksika mutfağı konseptinde yarışacak olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.