Esra Erol'da 7 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 7 Ekim 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 7 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 7 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 7 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 7 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Esra Erol’da yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümünde ilginç yüzleşmelere ev sahipliği yapacak olan Esra Erol'da programı, bugün saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 7 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 6 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Ekranlardaki yerini 2015 tarihinden bu yana gelmeye devam eden Esra Erol'da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Eşler ve aile bireyleri arasında kamusal arabuluculuk görevini üstlenen Esra Erol'da programı, ilginç konuları ile gündemleri de belirliyor. Hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam eden Esra Erol'da programı, saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol’da Programı 6 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 6 Ekim 2021 Çarşamba günü gelen Esra Erol'da programı, büyük bir kavuşmaya tanıklık etti. Esra Erol'da programının son bölümünde; Ömer Bey, ikiz çocuklarını alarak evi terk eden Şaduman Hanım’ı aramak için programa katıldı. Eşi Şaduman Hanım’ın Aziz Bey ile kaçtığını iddia eden Ömer Bey, 5 yaşındaki çocuklarını eşinin kapının önünde bırakarak kayıplara karıştığını ifade etti. Konuyla ilgili iddiaları ret eden Şaduman Hanım, çocuğun o gün hastanede olması nedeniyle sadece ikizlerini alarak evden ayrıldığını söyledi. Aziz Bey ile kaçtığı sorularını cevapsız bırakan Şaduman Hanım, bu soru üzerine telefonu kapattı. Esra Erol’da programının ikinci konuğu olan Kübra Hanım oldu. Birlikte olduğu Barış Bey’in ortak çocuklarını alarak kayıplara karıştığını söyleyen Kübra Hanım, çocuğun kendi üzerine olduğunu ve Barış Bey’in suç işlediğini belirtti. Öte yandan Fatma ve annesi Melahat bir hafta aradan sonra Esra Erol’da stüdyosunda kavuştu.

Esra Erol’da Programı 7 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol'da programı, 7 Ekim 2021 Perşembe günü de seyircisinin karşısında olacak. Esra Erol'da programının yeni bölümünde Barış Bey ve Kübra Hanım ile Şaduman Hanım ve Ömer Bey stüdyoda yüzleşecek. Sevilen program Esra Erol'da saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.