Yalancı Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 8 Ekim 2021 Yalancı Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Yalancı dizisi, hikayesini derinleştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Mehmet Emir ve Deniz’in kendisini kanıtlamaya çalıştığı Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Yalancı Dizisi 4. bölüm Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Yalancı dizisi, hikayesini derinleştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Mehmet Emir ve Deniz’in kendisini kanıtlamaya çalıştığı Yalancı dizisi, her cuma saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanıyor. Peki, Yalancı dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancı dizisi 3. bölümde neler yaşandı? İşte, Yalancı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Süreç Film imzası ile Show TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden Yalancı dizisi, bir İngiliz yapımı olan Liar dizisinden senaryoya uyarlanarak, seyircisinin karşısına çıkıyor. Mehmet Emir ile Deniz arasında geçen gecenin ardından ortaya atılan tecavüz iddiasında kimin yalan söylediğini arayan Yalancı dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerde olmak üzere, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin, Mihrimah Selin Vardar ve Rızacan Durmuş gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Gizemli konusu, eşsiz çekim efektleri ve usta oyuncu performansları ile dönemin en iddialı yapımlarından olan Yalancı dizisi, her cuma saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanıyor.  

Yalancı Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Yalancı dizisi, 3.bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Yalancı dizisinin son bölümünde; o gece ile ilgili bir kanıt bulmak için gizlice Mehmet Emir’in evine giren Deniz, küpesini düşürdü. Küpeyi bulan Mehmet Emir, evinde yapılan aramanın Deniz’den kaynaklandığını anlamakta gecikmese de küpeyi polise vermek yerine koz olarak kullanmayı tercih etti. Deniz’in geçmişte de benzer bir taciz vakası yaşadığı okul müdürü, Mehmet Emir’e yardım etmek için ifade vermeye gelince, herkes Deniz’in yalan söylediğine inanmaya başladı. Ancak okul müdürü, Mehmet Emir’e Deniz’e tacizde bulunduğunu itiraf etti ve yalan söyleyenin kim olduğu bir kez daha bilinmezliğe karıştı.

Yalancı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta ekranlara 4. bölümü ile gelecek olan Yalancı dizisi, heyecanlı bir bölümünü seyircisi ile paylaşacak. Yalancı dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanına göre; Deniz, Mehmet Emir’in hayatını didik didik etmeye başlayacak. Öte yandan Mehmet Emir Deniz’in eski eşini kardeşi ile yakalayacakken; Canan ile olan ilişkisini ilk kez açıklayacak. Ekranlarının gizemli yapımlarından olan Yalancı dizisi, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.