Kardeşlerim 23. Bölüm Full İzle? 9 Ekim 2021 Kardeşlerim Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 4. bölüm full izleme linkine ve 4. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 5. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonu ile ekranların yeniden fenomeni haline gelen Kardeşlerim dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Aşk dolu bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kardeşlerim dizisi, bu cumartesi kalpleri ısıtmayı amaçlıyor. Peki, Kardeşlerim dizisi 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 22. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı Kardeşlerim dizisi, dram dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin hikayesini konu alan Kardeşlerim dizisi, ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Etkileyici hikayesi, usta oyuncu performansları ve heyecanlı olay örgüsü ile seyircisi tarafından yeni bölümleri merakla beklenen Kardeşlerim dizisi, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarını aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kardeşlerim Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Kardeşlerim dizisi, seyircisinin karşısına 22. bölümünü çıkardı. Kardeşlerim dizisinin son bölümünde; ellerine geçen paranın ellerinden alınmasının ardından paralarının peşine düşen Şengül ve ailesi, korkunç bir saldırının tam ortasında kaldı. Saldırı esnasında yaralanan Oğulcan, Ömer tarafından büyük bir panik ile hastaneye kaldırıldı. Eren ailesinin tamamını gözyaşına boğan Oğulcan, yoğun bakımda zor anlar yaşarken; yenge Şengül, olanlardan dolayı Kadir’i suçlamaya başladı. Aniden ortaya çıkan Kaan, okuldan eve Doruk’un hayatını etkilemeye başlarken; Asiye ile de arasının açılmasına neden oldu. Öte yandan ortada dönen yalanlar için Süsen’in doğum gününde yüzleşen Asiye ve Doruk, sonu kötü bitecek bir tartışmaya girdi.

Kardeşlerim Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Her cumartesi seyircisi ile buluşmaya devam eden Kardeşlerim dizisi, bu hafta 23. bölümü ile ekranlara gelecek. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 23. bölüm fragmanına göre; Doruk ile Asiye’nin arası yeniden düzelecek. Akif’in kimsenin bilmediği oğlu, Doruk’a verilen her şartı kendisi için de istemesi ile Akif, işin içinden çıkamamaya başlayacak. Çiftler arasındaki işlerin düzelmeye başlayacağı Kardeşlerim dizisi, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.