Yargı Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 10 Ekim 2021 Yargı Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni reyting rekortmeni olan Yargı dizisi, hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Yeni bölümü ile bu pazar seyirci karşısına çıkacak olan Yargı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde…

 Yargı Dizisi 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ 

Ekranların şu sıralar en iddialı yapımlarından birisi olan Yargı dizisi, gizem dolu konusunu ekranlara getirmeye hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta İnci’nin ölümünde yeni şüphelileri bulacak olan Yargı dizisi, her pazar saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Yargı dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisi 3. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ay Yapım imzası ile Kanal D ekranlarındaki yerini bu sezon almaya başlayan Yargı dizisi, gizemli konusunun üzerindeki sır perdesini aralamaya devam ediyor. Aile ve adalet kavramları arasında sıkışıp kalmış olan Savcı Ilgaz ile Avukat Ceylin’in hikayesini konu alan Yargı dizisi, İnci’nin katilini arıyor. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Ece Yüksel, Arda Anarat, Onur Durmaz gibi usta isimlerin oyunculuk performansları ile ekranlara gelmeye devam eden Yargı dizisi, her pazar saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yargı Dizisi 3. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Yargı dizisi, 3. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yargı dizisinin son bölümünde; katili yakalamak için harekete geçen Ceylin ve Ilgaz, birlikte hareket etmeye karar verdi. İnci’nin ailesinden gizli satın aldığı arabada Ilgaz’ın babası Metin ile İnci’nin birlikte olduğu fotoğrafı bulan Ceylin, şüphelerini bu kez Metin başkomisere çevirdi. Ilgaz, babasından bunun hesabını sormaya kararlıyken; Pars Ilgaz’dan intikam alma fırsatını kaçırmayarak, Çınar’ın tutuklu yargılanmasını talep etti. Bu esnada ailesinden Çınar’ın avukatı olduğunu gizlemek zorunda olan Ceylin, kardeşinin katilini aramaya devam ederken, Çınar’ın da tutuksuz yargılanmasını talep etmek üzere Pars’ın karşısına çıktı. Ancak, Pars’ın Ilgaz’ı alt etme hamlesinden geri adım atmaya hiç ama hiç niyeti yoktu.

Yargı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olan Yargı dizisi, bu hafta 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yargı dizisinin yayınlanan 4. bölüm fragmanına göre; Ceylin, Çınar’ın uyuşturucu şebekesi ile olan bağlantısını çözecek. Ilgaz’ı kardeşine çok yüklenmek ile suçlayan Ceylin, Çınar’a sahip çıkmayı seçecek. İnci’nin eniştesinin cinayet şüphelisi haline geleceği Yargı dizisinin yeni bölümü bu pazar saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.