Son Yaz Dizisi 25. Bölüm Full İzle! 9 Ekim 2021 Son Yaz Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen dizilerinden biri haline gelen Son Yaz, hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez Selim’in intikam planları üzerine kurulu olan Son Yaz dizisi, uzunca bir aradan sonra Selim ve Akgün’ü yeniden bir araya getiriyor. Sizde sevilen dizi Son Yaz son bölüm fragmanını ve canlı yayın linkine ulaşmak istiyorsanız işte size detaylar...

 Son  Yaz 25. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından olan Son Yaz, hikayesini seyircisine aktarmaya kaldığı yerden devam ediyor. Pek çok ünlü ismi oyuncu kadrosuna dahil eden Son Yaz, bu sezon da her cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Son Yaz dizisi 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz dizisi 24. bölümde neler yaşandı? İşte, Son Yaz dizisine dair güncel detaylar…

Yeni sezonuna geçtiğimiz haftalarda FOX TV ekranlarından yeniden başlayan Son Yaz dizisi, seyircisinin karşısına çıkmaya hız kesmeden devam ediyor. Heyecanlı hikayesi, beğenilen oyuncu performansları ve iddialı olay örgüsü ile seyircisini bir kez daha ekran başına kilitlemeye başlayan Son Yaz dizisi, bu sezonda O3 Medya imzası taşıyor. Yönetmeliğini Semih Bağcı’nın, senaristliğini ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç üçlüsünün üstlendiği Son Yaz dizisinin başrollerinde ise; Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan gibi iddialı isimler yer alıyor. Yeni sezonunda yeni maceralar ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Son Yaz dizisi, her cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Son Yaz Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz cumartesi gelen Son Yaz dizisi, 24. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Son Yaz dizisinin son bölümünde; Soner’in vurulması ile Emel, kızının ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu fark etti ve Naz’ı almak için harekete geçti. Naz’ı tüm tehlikelerden korumak için hukuki olan her yola başvuran Emel, Naz’ın bir Sancaktar üyesi olması ile karşı karşıya gelince, kızını almanın zor olacağını anladı. Emel’e yardım etmek için harekete geçen Savcı Selim ise, Sancaktar’lar ve Kara Ailesi’nin karşı karşıya gelmesine neden oldu.

Son Yaz Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Her cumartesi seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Son Yaz dizisi, bu hafta 25. bölümü ile ekranlara gelecek. Son Yaz dizisinin yayınlanan 25. bölüm fragmanına göre; Selim, Akgün’ün işlediği cinayetten dolayı vicdan azabı çekmemesi için uyaracak. Sare, Akgün’e Selim’in ondan sakladığı bir şeyler olabileceğini hatırlatacakken; Yağmur, babasına hesap soracak. Finale iki kala ekranlara gelecek olan Son Yaz dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV’den yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.