Yalancılar Ve Mumları Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 10 Ekim 2021 Yalancılar Ve Mumları Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Yalancılar ve Mumları seyircisinin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Dört arkadaşın tüm sırlarını konu alan Yalancılar ve Mumları dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Yalancılar ve Mumları 2. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Yalancılar ve Mumları seyircisinin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Dört arkadaşın tüm sırlarını konu alan Yalancılar ve Mumları dizisi, bu hafta hikayesini biraz daha derinleştiriyor. Peki, Yalancılar ve Mumları 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancılar ve Mumları 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Geçtiğimiz hafta itibariyle ekran startı almaya başlayan Yalancılar ve Mumları dizisi, Med Yapım imzası taşıyor. İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanarak seyircisi ile buluşmaya devam eden Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosunda; Elçin Sangu (Meliha), Ceren Moray (Elif), Şafak Pakdemir (Şebnem), Burcu Gölgedar (Leyla), Feyyaz Duman (Yakup), İsmail Demirci (Engin), İlker Kızmaz (Hasan) ve Melike Güner (Şerife) gibi iddialı isimler yer alıyor. Sezonun iddialı yapımlarından biri olan ve dört arkadaşın hayatını konu alan Yalancılar ve Mumları dizisi, bu haftadan itibaren her pazar saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Yalancılar ve Mumları 1. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son geçtiğimiz perşembe gelen Yalancılar ve Mumları dizisi, 1. bölümü ile seyircisinin kantarına ilk kez çıktı. Yalancılar ve Mumları dizisinin ilk bölümünde; eşi Engin’i iki yıl önce bir deniz kazasında kaybeden Elif, eşinin hayat sigortasının onaylanması ile birlikte eşinin kesin olarak ölmüş olduğuna inanmaya başladı. Zor günler geçiren Elif, kızının kaybı ile iyice sarsılırken, yeni bulduğu bakıcı Şerife ile biraz rahatladı. Kızı Sumru’nun okuldan arkadaşı Pelin’in babası Yakup ile tesadüfen tanışan Elif hem Yakup’un hem de Şerife’nin neden hayatına girdiğinden henüz habersizdi. Öte yandan Ceyda, babasının onu unutmaya başlaması ile sarsılırken; Mükemmeliyetçi Meliha’nın kusursuz hayatı eski bir danışanının oğlu Metin’in karşısına çıkması ile alt üst oldu. Şebnem’in son zamandaki en büyük sıkıntısı ise, eşi Hasan’ın hamile kalmayı bir iş haline dönüştürmesiydi.

Yalancılar ve Mumları 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 2. bölümü ile gelecek olan Yalancılar ve Mumları dizisi, hikayesini biraz daha derinleştirecek. Yalancılar ve Mumları dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanına göre; Yakup, Elif’e yardım etme teklifinde bulunacak. Elif’i arayan kişiyi bulabileceğini söyleyecek Yakup, onu ıssız bir depoya yönlendirecek. Elif’in o depoya gitmesi ile kızların hayatı komple değişecek. Yalancılar ve Mumları dizisinin yeni bölümü bu pazar, saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.