Sabahın Sultanı Seda Sayan 36. Bölüm 11 Ekim 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 36. Bölüm Tamamı Tek Parça 11 Ekim 2021 Pazartesi Star TV Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 11.10.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının iddialı gündüz kuşağı programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, bir haftanın daha yavaş yavaş sonuna geliyor. Birbirinden ünlü konukları ile her gün gözleri üzerine çeviren Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bugün de sürpriz konuklara ev sahipliği yapıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 35. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 36. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Star TV ekranlarının neşeli gündüz kuşağı programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sağlıklı beslenmeden pratik yemek tariflerine kadar pek çok konuyu ele alan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, ekranların ünlü simalarını her bölümünde stüdyosunda ağırlıyor. Seyircisi tarafından yeni bölümleri büyük bir ilgiyle takip edilen Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 35. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 8 Ekim 2021 Cuma günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 35. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümüne; Op. Dr. Aret Kamar, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ve Uzm. Estetisyen Gülşah Esgin konuk oldu. Op. Dr. Aret Kamar, kistlerin nasıl tespit edilebileceğine dair yöntemleri Sabahın Sultanı Seda Sayan seyircisi için anlatırken; Uzm. Estetisyen Gülşah Esgin, kalıcı makyajın kimlere uygun olacağından bahsetti. Öte yandan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son konuğu Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu; zayıflamak için zeytin yaprağının çayının nasıl kullanılacağına dair ipuçları, siyah çayı demleme metodu, virüslerden korunmak için özel formülleri seyircisi için anlattı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 36. Bölüm Gündemleri Neler?

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı bugün 36. bölümünü ekranlara getirecek. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümünde; “aldatan erkek kendisini nasıl ele verir, gelin kayınvalide anlaşmazlıkları nasıl son bulur, düğünde takılan altınlar kimde kalır” gibi soruların cevapları tartışılacak. Yeni fenomen Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.