Masumlar Apartmanı 42. Bölüm Full İzle! Masumlar Apartmanı 12 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 32. Bölüm izle seçeneği ile 32. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Masumlar Apartmanı, yeni sezonuna iddialı bir şekilde devam ediyor. Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisi, bu hafta seyircisinin karşısına sürpriz ve yeni bir karakteri ile çıkıyor. Peki, Masumlar Apartmanı dizisi 41. bölümde neler yaşandı? Masumlar Apartmanı dizisi 42. bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte, Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Psikiyatrist ve yazar olan Gülseren Budaycıoğlu’nun Madalyonun İçi romanının Çöp Apartman bölümünden senaryoya uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, ikinci sezonun perdesini geçtiğimiz haftalar itibariyle açtı. İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden çıkmasının ardından kadrosuna yeni bir oyuncu alan Masumlar Apartmanı, Melisa Şenolsunlar ile anlaştı. Yeni sezonu itibariyle başrollerini Birkan Sokullu, Melisa Şenolsunlar, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin paylaşmayı başladığı Masumlar Apartmanı dizisi, dört kardeşin çocukluk travmalarından kaynaklı obsesif takıntılarını ekranlara getirmeye devam etti. Yeni bölümleri merakla beklenen Masumlar Apartmanı, bu sezonda, birinci sezonunda olduğu gibi, her salı, saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkmaya başladı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 41. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Masumlar Apartmanı dizisi, 41. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde; Han, ailesinden kaçmaktan vazgeçti ve eve geri döndü. Esat’ın Gülben’e yaptığı evlenme teklifi ile telaşa düşen Safiye, Esat’ın ailesini eve girecek olması ile iyice gerilmeye başladı. Han ve Rüya giderek daha da yakınlaşırken, Han’ın tanık olduğu bir konuşma Rüya’ya olan bakış açısını olduğu gibi değiştirdi. Öte yandan isteme günü Gülben’in herhangi bir sıkıntı çıkmaması için yaptığı plan, tüm aileyi bir hayli zorda bıraktı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 42. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Yeni haftasında da ekranlardaki yerini alacak olan Masumlar Apartmanı dizisi, bu hafta 42. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan 42. bölüm fragmanına göre; Gülben, Esat’ın yanında altına kaçıracakken, Esat Gülben’den vazgeçmeyecek. Öte yandan Gülben’in kına gecesi yapılacakken, Naci, Safiye için geri dönecek. Han’ın eski nişanlısı Ceylan’ın da geri döneceği Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.