Ada Masalı 17. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 12 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ada Masalı 12 Ekim 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının en çok konuşulan dizilerinden biri olan Ada Masalı, yaz sezonunun ardından yeni sezonda da seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümlerini her salı yayınlayan Ada Masalı dizisinde bu hafta çok konuşulacak sahneler yer alıyor. Peki, Ada Masalı dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 16. bölümde neler yaşandı? İşte, Ada Masalı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Hikayesine yeni sezonda da kaldığı yerden devam eden Ada Masalı dizisi, Ay Yapım imzası ile Star TV ekranlarındaki yerini hala alıyor. Başrollerini Ayça Ayşin Turan (Haziran) ile Alp Navruz (Poyraz) paylaştığı Ada Masalı dizisi, Haziran’ın hırsları uğruna gittiği Kırlangıç Adası’nda Poyraz ile arasında başlayan romantik bir aşkı konu alıyor. Aşk dolu konusu, heyecanlı olay örgüsü ve usta oyuncu kadrosu ile her hafta seyircisini ekran başına kilitleyen Ada Masalı dizisi, her salı saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Ada Masalı Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Ada Masalı dizisi, 16. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Ada Masalı dizisinin son bölümünde; ayrılma kararı alan Haziran ve Poyraz iki yabancı olarak yollarına devam ederken, aralarındaki gerginlik adayı adeta ortasından ikiye böldü. Haziran ile arasının kötü olması nedeniyle bir hayli gergin olan Poyraz, Batu’nun otele ortak olduğunu öğrenmesi ile deliye döndü. Ancak adaya aniden çıkıp gelen Doygun, tüm kavgaları bir ara kenara bırakıp, otel için herkesin birlikte hareket etmesini sağladı. Öte yandan Poyraz’ın aniden geri dönen annesi Haziran ve Poyraz’ın yeni sınavlar ile karşılaşmasına neden oldu.

Ada Masalı Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Her salı seyircisi ile buluşmaya devam eden Ada Masalı dizisi, bu hafta 17. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Ada Masalı dizisinin yayınlanan 17. bölüm fragmanına göre; yaralanan Poyraz, aniden hastane odasından kaybolacak. Poyraz’ın ailesi bu ani kaybın ardından telaşlanırken, Haziran her yerde Poyraz’ı aramaya başlayacak. Öte yandan İdil ile Batu iyice yaklaşacakken; Haziran’ın Poyraz’ı kendi yerlerinde bulması arayı yeniden ısıtacak. Ekranların fenomen yapımı haline gelen Ada Masalı dizisi, bugün saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.