Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 14 Ekim 2021 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, hikayesini anlatmaya bu hafta da kaldığı yerden devam ediyor. Kardeşleri bu hafta da çeşitli sınavlara tabi tutacak olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 4. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, hikayesini anlatmaya bu hafta da kaldığı yerden devam ediyor. Kardeşleri bu hafta da çeşitli sınavlara tabi tutacak olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, bu akşam saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 4. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

ES Film imzası ile TRT1 ekranlarına yeni sezonda gelmeye başlayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Tarihte yaşayan gerçek kişilerden ve yaşanan olaylardan esinlenen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, Barbaros kardeşlerin denizlerdeki maceralarını konu alıyor. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İlyas Reis, Bahadır Yenişehirlioğlu, Pelin Akil Altan, Yiğit Özşener, Devrim Evin, Tolga Akkaya, Cem Bender, Gülcan Arslan, Melis Babadağ, İsmail Filiz ve Miraç Sözer gibi birbirinden ünlü isimleri kadrosunda toparlayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, her perşembe saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 4. Bölümünde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son geçtiğimiz hafta çıkan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, 4. bölümü ile ekranlara geldi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin son bölümünde; Pietro’nun emriyle içinde büyük sırların olduğu kitabın peşine düşen Radko, iz süre süre Midilli’ye kadar ulaştı. Hızır ve İshak’ı pusuya düşüren Pietro’nun adamı Radko, Süleyman’ın yaşadığı eve baskın verdi. Kendisini İsabel’den aldığı gemi ile bilinmez bir maceranın içerisinde bulan Oruç ise, papalığın peşinde olduğu mühendis Ebu Muhammed’i Tekgöz Theo’dan kurtarmayı başarsa da Ebu Muhammed’in esir olmasının önünü geçemedi. Öte yandan Oruç’un hızlı yükselişini çekemeyen Sylvio, Cafer ile kirli bir ittifak içerisine girdi. Pietro’dan Oruç ile ilgili emirler alan Sylvio, kızı İsabel’i Oruç’tan uzaklaştırmak için harekete geçti.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta ekranlara yeni bölümü ile gelecek olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yayınlanan 5. bölüm fragmanına göre; Pietro, Posedion lakaplı korsanı Oruç’un peşine takacakken; Oruç, denizin ortasında kendisine kurulan tuzağa sıkışıp, kalacak. Öte yandan Fatih’ten kalan hayali gerçekleştirmek için kitabın peşine düşen Hızır ise, Pietro’nun adamlarının pususuna düşecek. Yeni dizi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.