Müge Anlı 15 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 15 Ekim 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 15 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bomba gibi gelişmeleri ile ATV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Merak takip edilen cinayet dosyalarında yavaş yavaş sona gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 14 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Seyircisi ile 2008 yılından bu yana kesintisiz bir biçimde buluşmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ATV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Şüpheli kayıp ve cinayetleri konu alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, pek çok faili meçhul dosyayı aydınlatmayı başarıyor. Seyircisi ile bu sezon da ATV ekranları aracılığıyla buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümlerini hafta içi her gün sabah saat 10.00’da yayınlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 14 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 14 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen cinayet dosyalarını ele almaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 41 yıllık karısının 16 gündür eve dönmediğini dile getiren Mehmet Bey, karısına bir kez daha dön çağrısı yaptı. Dün yayınlanan bölümünde yeni bir cinayet dosyasının kapağını açan Müge Anlı, 4 çocuk annesi ve 44 yaşındaki Nurgül Beyran’ın 9 Aralık tarihinde Bağcılar’daki evinde ölü bulunduğunu dile getirdi. Aile Nurgül Hanım’ın eşinin ailesinden şüphelenirken, Nurgül Hanım’ın oğlunun olaydan 5 ay önce amcasını vurduğu öğrenildi. Selçuk Bey’in kaybında yeni bir suçlama daha ortalığa atılırken, Selçuk Bey’in kuzeni Tarık Bey, Cansu Hanım’ın İlhan Bey ile mesajlaştığını iddia etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 15 Ekim 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Yeni gününe sıcak gelişmeleri ile devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, genç adam Selçuk Bey’in kaybını ve Nurgül Beyran’ın cinayetini araştırmaya devam edecek. Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.