Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 15 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına her hafta yeni bölümleri ile çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi, bu hafta iddialı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Esra’nın seçim yapacağı Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Seyircisinin karşısına her hafta yeni bölümleri ile çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi, bu hafta iddialı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Esra’nın seçim yapacağı Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da yayınlanıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 16. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 17. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden FOX TV ekranlarına uyarlanmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, No:9 Productions imzası taşıyor. Her hafta yeni bölümü ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerini, Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi birbirinden ünlü isimler paylaşıyor. Sezonun en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen Aşk Mantık İntikam, her hafta cuma günü saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Aşk Mantık İntikam Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Aşk Mantık İntikam, 16. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’ın son bölümünde; ortadan kaybolan Esra, Ozan’ın dikkatini çekti. Ozan, Esra’nın nerede olduğunu Çağla’ya sorarken; Çağla, gerçekleri gizlemeye karar verdi. Herkes Esra için telaşlanırken, Esra’yı baygın olduğu yerde Ozan buldu. Esra’nın kendisine gelmesi için çabalayan Ozan, Esra’nın ayılması ile rahat bir nefes aldı. Öte yandan Esra kendine geldiğinde, kendisini itenin Çağla olduğunu söylemeye karar verdi. Ancak aldığı tehdit, bunun önüne geçmek üzereydi.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 17. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, 17. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 17. bölüm fragmanına göre; Esra, mutlu olmak istediği gerekçesi ile Çınar’ı seçip, Ozan’dan vazgeçecek. Çınar ile Esra arasındaki yakınlaşma Ozan’ı sinirlendirecek iken; bunu kullanmak isteyen Çağla, Ozan’a yakınlaşmak için çeşitli yollar deneyecek. Sevilen dizi Aşk Mantık İntikam, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.