Son Yaz Dizisi 26. Bölüm Full İzle! 16 Ekim 2021 Son Yaz Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen dizilerinden biri haline gelen Son Yaz, hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez Selim’in intikam planları üzerine kurulu olan Son Yaz dizisi, uzunca bir aradan sonra Selim ve Akgün’ü yeniden bir araya getiriyor. Sizde sevilen dizi Son Yaz son bölüm fragmanını ve canlı yayın linkine ulaşmak istiyorsanız işte size detaylar...

Son Yaz 26. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Final bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Son Yaz dizisi, hikayesini heyecanlı bir bölümü ile noktalıyor. Seyircisine bol sürprizli bir final hazırlayan Son Yaz dizisi, bu akşam saat 20.00’da ekranlardaki yerini alıyor. Peki, Son Yaz dizisi 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz dizisi 25. bölümde neler yaşandı? İşte, Son Yaz dizisine dair güncel detaylar…

Geçtiğimiz sezon FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkan Son Yaz dizisi, bu hafta hikâyesini tamamlıyor. Final bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Son Yaz dizisi, O3 Medya imzası ile son kez ekranlardaki yerini alıyor. Yönetmeliğini Semih Bağcı’nın, senaristliğini ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç üçlüsünün üstlendiği Son Yaz dizisi, heyecanlı hikâyesi ve usta oyunculuk performansları ile seyircisine heyecanlı bir veda bölümü hazırlıyor. Başrollerinde; Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan gibi iddialı isimlerin yer aldığı Son Yaz dizisi, bu cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarına son kez geliyor.

Son Yaz Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son finale bir kala gelen Son Yaz dizisi, 25. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Son Yaz dizisinin son bölümünde; Sare’nin kendisini takip ettiğinden şüphelenen Selim, yeni bir plan devreye soktu. Bu konuda hazırlığını önceden yapmış olan Sare ise, Selim’in planına başka bir plan ile karşılık verdi. Cihan Sancaktar, Yağmur’a ulaşmak için her yolu dönerken, aklına Naz ve Soner’i kullanmak geldi. Akgün bu durum karşısında kıskançlığını gizleyemezken, Yağmur ile arasını fark etmeden daha da gerdi. Tüm olaylardan kurtulup, yeni bir yola girmek için çabalayan Akgün, Altay’ın fedakârlığı ile yeniden kendisine geldi.

Son Yaz Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta final bölümü ile gelecek olan Son Yaz dizisi, 26. bölümü ile ekranlara veda edecek. Son Yaz dizisinin yayınlanan 26. bölüm fragmanına göre; Yağmur, Akgün’e hesap sormak için mekânını dağıtacak. Akgün ile Yağmur yüzleşirken, eteklerindeki bütün taşları dökecek. Öte yandan Sare, Selim Kara’nın katil olup olmadığını araştıracak. Ekranların sevilen dizisi Son Yaz, final bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.