Esra Erol'da 18 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 18 Ekim 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 18 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 18 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 18 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 18 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en iddialı programlarından biri olan Esra Erol’da programı heyecanlı yüzleşmeleri ve sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Haftaya yeni konukları ile başlayacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Esra Erol’da programı 15 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 18 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Ekranların iddialı yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni sezonu ile seyircisinin karşısına ATV ekranlarından çıkmaya devam ediyor. 2015’ten bu yana farklı bir format ile seyircisinin karşısına çıkan Esra Erol’da programı, yeni sezonunda da çiftler ve aile üyeleri arasındaki kamusal arabuluculuk görevini üstleniyor. Ele aldığı konu ve stüdyoda ağırladığı konukları ile tüm Türkiye’nin gündemini değiştirmeyi başaran Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 15 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 15 Ekim 2021 Cuma günü gelen Esra Erol’da programı, Türkiye’nin gündemine oturan konu ve konukları ile seyircisinin karşısına çıktı. Esra Erol’da programının son bölümünde; programa ilk konuk olan Hasan Bey, 14 Ağustos’ta evi terk eden eşi Ayşe Hanım’ı bulmak için stüdyoya geldiğini söyledi. Eşinin ikinci kez kaçtığını iddia eden Hasan Bey, Ayşe Hanım’ın çocuklarından birini de yanında götürdüğünü söyledi. Telefon ile Esra Erol’da programına bağlanan Ayşe Hanım, ölüm ile tehdit edildiği için evden kaçtığını ve boşanmak istediğini dile getirdi. Programın ikinci konuğu olan Hatice Hanım, Esra Erol’da tarafından bulunarak, stüdyoya getirildi. Annesi Sündüz Hanım ve eşi Cengiz Bey ile yüzleşen Ayşe Hanım, boşanmak istediğini, eşinin ailesinin kendisine her zaman kötü davrandığı için gittiğini söyledi. Esra Erol’da programının en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Şaduman Hanım ve Mehmet Bey stüdyoda yüzleşti. Gergin geçen yüzleşmeye telefon aracılığıyla Emrullah Bey’in dahil olması ile stüdyoda tansiyon yükseldi. Haklarındaki dolandırıcılık iddialarını ret eden Şaduman Hanım ve Emrullah Bey, suçlu olan tarafın Mehmet Bey olduğunu ileri sürdü.

Esra Erol’da Programı 18 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Bugün yeni bir haftaya merhaba diyecek olan Esra Erol’da programı, sıcak gelişmeleri ile ATV ekranlarındaki yerini alacak. Yeni gününde seyircisinin büyük bir ilgiyle takip ettiği yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da programı, tarafların iddiaları ile ilgili bulunan yeni bilgileri seyircisi ile paylaşacak. Esra Erol’da programının yeni bölümü, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.