Ada Masalı 18. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 19 Ekim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ada Masalı 19 Ekim 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Ada Masalı dizisi, yeni bölümleri ile televizyon ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Poyraz ve Haziran birlikteliğini yakından takip edenleri üzecek bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Ada Masalı dizisi, saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Ada Masalı dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 17. bölümde neler yaşandı? İşte, Ada Masalı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Yaz sezonundan yeni sezona uzanan nadir dizilerden biri olan Ada Masalı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ay Yapım imzası ile seyircisinin karşısına çıkan Ada Masalı dizisi başrollerinde Ayça Ayşin Turan (Haziran) ile Alp Navruz (Poyraz) isimlerini bulunduruyor. Haziran’ın hırsı ile aşkı arasında seçim yapmasını konu alan Ada Masalı dizisi, ele aldığı romantik aşk hikayesi ile seyircisini her hafta ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Heyecanlı hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile seyircisinin karşısındaki yerini her salı alan Ada Masalı dizisi, saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Ada Masalı Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Ada Masalı dizisi, 17. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Ada Masalı dizisinin son bölümünde; yaşadıklarını atlatmak için biraz düşünmeye ihtiyacı Poyraz, ortadan kayboldu. Geçirdiği trafik kazasının hemen ardından aniden kaybolan Poyraz, herkesi telaşlandırdı. Haziran’ı harekete geçiren bu durum tüm Kırlangıç Adası’nın seferber olmasını sağladı. Her yerde Poyraz’ı arayan ada halkından Poyraz’ı bulan isim Haziran oldu. Poyraz’ın yaralarını sarmak için yanında olmaya karar veren Haziran, kızgınlığını bir kenara bırakmaya karar verdi.

Ada Masalı Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu akşam yeni bölümü ile gelecek olan Ada Masalı dizisi, 18. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Ada Masalı dizisinin yayınlanan 18. bölüm fragmanına göre; Haziran, Poyraz’a not bırakarak ortadan kaybolacak. Babasının gerçek babası olmadığını öğrenecek olan Poyraz, annesi ile babaannesi arasında denge sağlamaya çalışacak. Haziran’ın gidişini atlatmaya çalışacak olan bir Poyraz ile ekranlara gelecek olan Ada Masalı dizisi, saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.