Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm 2021 Full İzle! 19 Ekim 2021 Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sezonda en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Evlilik Hakkında Her şey 5. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri haline gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, heyecanlı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her salı ekranlara gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bu hafta işler bir hayli karışıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 4. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, MF Yapım imzası ile FOX TV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. BBC yapımı “The Split” dizisinden uyarlanan senaryosu ile seyircisine heyecanlı bir öykü sunan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Erdal Küçükkömürcü, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer ve Mila Kasarcı gibi birbirinden iddialı isimleri bir araya getiren Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, her salı saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 4. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son bölümünde; Saklı Oda isimli bir skandalının patlaması üzerine Türkiye’nin en ünlü çiftleri boşanma kararı almaya başladı. Evli insanların yasak aşk yaşadığı bir platformun gizli mesajlarına düzenlenen siber saldırı sonrası isimler yavaş yavaş ifşalandı. Bu esnada en çok davayı alan isimlerden biri olan Azra, kocasının aynı siteye kayıtlı olduğundan habersiz bir vaziyette davadan davaya koşmaya başladı. Öğrendiklerinin ardından Sanem ve Azra annesi, Çolpan ile yüzleşirken; gerçekleri Güneş’ten saklama mecburiyetinde hissettiler. Sanem’in alkollü geldiği Güneş’in nişanı bir hayli olaylı geçerken; Sergen’in Saklı Oda sitesine olan üyeliğinin ortaya çıkması ile ortalık bir hayli karıştı.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelmeye devam edecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan 5. bölüm fragmanına göre; Azra kocasının onu aldattığı ile zor da olsa yüzleşmeye çalışacak. Bu durum Azra’nın işini bir hayli etkilemeye başlayacakken; desteği ailesinden ve Yıldırım’dan alacak. Yeni bölümü ile FOX TV ekranlarına gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, bu akşam saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.