Esra Erol'da 20 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 20 Ekim 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 20 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 20 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 20 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 20 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının etkin isimlerinden biri olan Esra Erol, kendi adını verdiği Esra Erol’da programı ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni gününde konuklarının ilginç iddiaları ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 20 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 19 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının 2015’ten bu yana devam eden uzun soluklu programlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Gerçek yaşam öykülerinden beslenen Esra Erol’da programı, stüdyosunda konuk ettiği ilginç konu ve konuklar ile de Türkiye’nin gündemini belirlemeyi başarıyor. Farklı formatı ile tüm gözleri üzerine çeviren Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından yayınlanıyor.  

Esra Erol’da Programı 19 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 19 Ekim 2021 Salı günü gelen Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıktı. Esra Erol’da programının son bölümünde; dolandırıldığını iddia eden Ali Rıza Bey, kendisini dolandırdığını iddia ettiği Zeynep Hanım ve Hasan Bey ile yüzleşti. “Bize evi ve maaşı bakım ücreti olarak verdi” diyerek kendisini savunan Zeynep Hanım, “Ali Rıza Bey’in tavırları nikahtan sonra değişti” iddiasında bulundu. Konuyla ilgili Avukat Hülya Hanım’ın soruları karşısında deliye dönen Zeynep Hanım, niyetlerinin sadece bakıcılık olduğu konusunda diretti. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan Meryem Hanım, kendisinin deli olduğunu iddia ettiğini söylediği eşi Yusuf Bey ile stüdyoda yüzleşti. Eşinin ellerini ve ayaklarını elektrik kablosuyla bağlayarak, kendisini hastaneye götürdüğünü söyleyen Meryem Hanım, tek isteğinin çocuklarını almak olduğunu belirtti. Öte yandan Esra Erol’da programının son konuğu olan Hasan Bey, evden kaçan eşi Ayşe Hanım ile stüdyoda yüzleşti. Bu yüzleşmeye ise damga vuran Ayşe Hanım’ın Hasan Bey ve başka kadınlar ile olan fotoğrafları yayına vermesi oldu.

Esra Erol’da Programı 20 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini 20 Ekim 2021 Çarşamba günü de alacak olan Esra Erol’da programı, konuklarının birbiri hakkında ortaya attığı iddiaları ekranlara getirecek. Konukları ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak olan Esra Erol’da programı, yeni gününde yeni konuklarını da stüdyosunda ağırlayacak. Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.