Esra Erol'da 21 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 21 Ekim 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 21 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 21 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 21 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 21 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol'da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Haftanın yeni gününde ilginç yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Esra Erol'da programı, bugün saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 21 Ekim gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 20 Ekim’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Türkiye’nin gündemini etkilemeyi başaran Esra Erol'da programı, yeni sezonunda iddialı konu ve konukları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Çiftler ve aile yakınları arasında kamusal arabuluculuk görevini üstlenen Esra Erol'da programı, ilginç aldatma hikayeleri ile tüm gündemleri ele geçirmeyi bu sezon da başarıyor. Haftanın 5 günü ATV ekranlarındaki yerini alan Esra Erol'da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de canlı yayınına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 20 Ekim’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisinin karşısına en son 20 Ekim 2021 Çarşamba günü gelen Esra Erol'da programı, ilginç yüzleşmeleri ile tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Esra Erol'da programının son bölümünde; evden kaçan kızını aramak için stüdyoya gelen Fatma Hanım ve eşi, günler sonra kızları Ayşe Hanım ile Esra Erol sayesinde kucaklaştı. Kocası hakkında ortaya attığı iddialar ile stüdyodaki izleyicileri hayrete düşüren Ayşe Hanım, ailesinin yanına gitmek istediğini belirtti. Eşi Rıfat Bey ile de stüdyoda yüzleşen Ayşe Hanım, suçlamalarını eşinin yüzüne de söyledi. Hakkındaki hiçbir iddiayı kabul etmeyen Rıfat Bey, eşinin ailesinin Ayşe Hanım kayıpken kendisini desteklediğini, Ayşe Hanım bulunduktan sonra ise, karşısında olduklarını belirtti. Esra Erol'da programının ikinci konuğu olan Meryem Hanım, eşi Yusuf Bey ve görümcesi Özge Hanım ile yüzleşirken; programın son konukları Hasan Bey ve Ayşe Hanım bir kez daha yüzleşerek, boşanma noktasında kararlı olduklarını dile getirdi. 

Esra Erol’da Programı 21 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlardaki yerini 21 Ekim 2021 Perşembe günü de alacak olan Esra Erol'da programı, yeni gününde sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni gününde merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol'da programı, çiftlerin barışma ve boşanma noktasındaki son kararını da ekranlara getirecek. Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.