Camdaki Kız Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 21 Ekim 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 5. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Camdaki Kız Dizisi 16. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en çok konuşulan dizilerinden biri olan Camdaki Kız, ikinci sezonu ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölümünde ilişkilerinin ortaya çıkması tehlikesi yaşayan Cana ile Sedat, Camdaki Kız dizisi aracılığıyla saat 20.00’da ekranlara geliyor. Peki, Camdaki Kız dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 15. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Aynı isimli Gülseren Budayıcıoğlu kitabından senaryoya uyarlanan Camdaki Kız dizisi, ikinci sezonunun heyecanlı hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Nalan’ın dram dolu hayatını konu alan Camdaki Kız dizisinin başrollerinde ise, Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan yer alıyor. Her hafta tartışmalı sahneleri ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Camdaki Kız dizisi, perşembe günleri saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Camdaki Kız Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 14 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Camdaki Kız dizisi, 15. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Nalan ile balayına çıkan Sedat, Cana’dan gelen telefon ile balayından dönmek için bahane aramaya başladı. Nalan’ın yürüyüşte ayağını burkmasını bahane eden Sedat, hemen İstanbul’a dönmek için harekete geçti. Alp’i ikna etmek için harekete geçen Cana ve Sedat, hiç beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı. Koroğlu ailesinde yeni bir aile krizi doğarken, bu krize bir son vermek isteyen Selen, hamile olduğunu söyledi. Rafet Koroğlu, dede olacağı haberi ile sevinçten deliye dönerken, Selen söylediği yalandan nasıl döneceğini düşünmeye başladı. Rafet Koroğlu’nun dede olacağı haberin, duyan Hayri ise, Nalan’ın hamile olduğunu düşünerek yıkıldı.

Camdaki Kız Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Camdaki Kız dizisi, 16. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 16. bölüm fragmanına göre; Alp, Cana ve Sedat'ın ilişkini Feride’nin kapısına giderek itiraf edecek. Bunun karşısında Alp’i evden kovacak olan Feride, bu olayı üzerini örtmek için Cana ve Sedat ile işbirliği içerisine girecek. Ancak, Hayri’nin bu ilişkiyi görmesi aile içerisindeki tüm dengeleri değiştirmeyi başaracak. Öte yandan Cana ve Alp'in boşanma haberi Koroğlu ailesinde bomba etkisi yaratacak. Ekranların fenomen yapımı Camdaki Kız dizisi, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.