Gönül Dağı Dizisi 37. Bölüm Full İzle! 23 Ekim 2021 Gönül Dağı Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 20. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 20. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisi, iddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her cumartesi saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi, bu hafta seyircisine bir sürpriz yapıyor. Peki, Gönül Dağı dizisi 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 36. bölümde neler yaşandı? İşte, Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar…

Mustafa Çiftçi’nin bozkır ile ilgili bilinmeyen hikayelerinden senaryoya uyarlanan Gönül Dağı dizisi, bozkırda geçen bir Anadolu masalını konu alıyor. İki sezondur TRT1 ekranlarının sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Gönül Dağı dizisi, başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) isimlerini bulunduruyor. Yaşadıkları kasabayı güzelleştirmek için kendilerini icat yapmaya adayan Taner ve amcaoğullarının iş ve aşk yaşamlarında çektiği zorlukları ekranlara getiren Gönül Dağı dizisi, her cumartesi saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Gönül Dağı Dizisi 36. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 16 Ekim 2021 Cumartesi günü gelen Gönül Dağı dizisi, seyircisinin karşısına 36. bölümü ile çıktı. Gönül Dağı dizisinin son bölümünde; Gülsüm’ün aniden ortadan kayboluşu ile sarsılan Taner, annesi ile karşı karşıya geldi. Anne Halime ile kavga ettikten sonra evi terk etme kararı alan Taner, Dilek’i ikna etmek için onu aramaya başladı. Kenan babasının arabasını toplayarak, babasını mutlu etmeyi hedeflerken, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Ramazan için devam eden kısmet arama çalışmaları ise, Ramazan’ı zor durumda bırakırken; Ramazan, Asuman’ın geri dönüşü ile bir kez daha sarsıldı.

Gönül Dağı Dizisi 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta iddialı bir bölümü ile gelecek olan Gönül Dağı dizisi, 37. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 37. bölüm fragmanına göre; Taner, Dilek’e annesine rağmen evlilik teklifi yapacak. Ramazan’dan habersiz ailesinin istediği kız, Asuman dönüşü ile birlikte Ramazan’ın başına bela olmaya başlayacak. Öte yandan uçan arabalar konusunda teklif alacak olan Taner ve amcaoğulları, çalışmalar için hemen kolları sıvayacak. Sevilen dizi Gönül Dağı, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.