Kıbrıs: Zafere Doğru 12. Bölüm Full İzle! 29 Ekim 2021 Kıbrıs: Zafere Doğru Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in taze dizilerinden olan Kıbrıs zafere doğru, beğenileri üzerine toparlamaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemlerden düşmeyen Kıbrıs zafere doğru, tarihten beslendiği konusuyla da takdirleri topluyor. Dönem dizisi olarak çekilen Kıbrıs zafere doğru, mekan ve kostüm detaylarıyla da oldukça beğeniliyor. Yeni başlayan Kıbrıs zafere doğru dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kıbrıs zafere doğru dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

İkinci sezonu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, Kıbrıs: Zafere Doğru ismi ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. İddialı dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, yeni bölümünü bu akşam saat 20.00’da yayınlıyor. Peki, Kıbrıs: Zafere Doğru 11. bölümde neler oldu? Kıbrıs: Zafere Doğru 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Ekranların iddialı dönem dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Kıbrıs, ikinci sezonunda Kıbrıs: Zafere Doğru adı ile ekranlardaki yerini almaya başlıyor. Kıbrıs Zaferi’ne her bölümünde bir adım daha yaklaşan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu sezon Erenköy Direnişi’ni konu alıyor. Kadrosunda; Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu gibi önemli isimleri buluşturan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, her cuma saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Kıbrıs: Zafere Doğru 11. Bölümde Neler Oldu?

TRT1 ekranlarına en son 22 Ekim 2021 Cuma günü gelen Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 11. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin son bölümünde; Erenköy’e varamadan pusuya düşen Kemal ve Ankaralı ile mangaları, en yakın silah arkadaşlarını kaybetmenin verdiği duygusal dağınıklık ile mücahitlere destek olmak için yol almaya devam etti. Makaryos gerçekleştirdiği basın toplantısı ile mücahitlere ve Kıbrıslı Türkler’e teslim olmaları için bir gün süre verirken; Türkler bir adım bile geri atmadı ve Rumlar ile Erenköy’de çetin bir mücadeleye başladı. Sabah saatleri ile adanın dört bir yanında Rum taarruzları başlarken; Erenköy’ün civar köylerinden sivilleri kurtarmak üzere harekete geçen Kemal ve Ankaralı ile mangaları, sivillerin zarar görmemesi için yeni plan hazırlamaya karar verdi.

Kıbrıs: Zafere Doğru 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İkinci sezonu ile iyi bir yankı uyandıran Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu hafta 12. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin yayınlanan 12. bölüm fragmanına göre; Erenköy direnişi devam edecek. Erenköy direnişi ile ilgili ateşkes anlaşması masaya gelecek iken; Ankara, Erenköy direnişinde savaşan askerlere siper olabilmek için harekete geçecek. Sevilen dizi Kıbrıs: Zafere Doğru, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.