Kardeşlerim 26. Bölüm Full İzle? 30 Ekim 2021 Kardeşlerim Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 4. bölüm full izleme linkine ve 4. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 5. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kardeşlerim dizisi, dram dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kardeşler için sınavların bir türlü son bulmadığı Kardeşlerim dizisinde bu hafta nefesler iyice tutuluyor. Peki, Kardeşlerim dizisi 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 25. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Dram dolu hikayesi ile yayınlandığı her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kardeşlerim dizisi, ATV ekranlarındaki ikinci sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi birbirinden iddialı isimleri bulunduran Kardeşlerim dizisi, dram ve umudun iç içe geçtiği hikayesi ile bir hayli seviliyor. Anne ve babalarını art arda kaybettikten sonra birbirlerinden başka hiçbir şeyi kalmayan kardeşlerin dram dolu hayatını konu alan Kardeşlerim dizisi, her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarını aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kardeşlerim Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 23 Ekim 2021 Cumartesi günü gelen Kardeşlerim dizisi, 25. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kardeşlerim dizisinin son bölümünde; babası Akif'in kendisinden sakladığı sırrı sonunda öğrenmeyi başaran Doruk, ailesini terk etme kararı aldı. Evden ayrıldıktan sonra Eren kardeşlerin yanına taşınan Doruk, babası Akif’in baskısından burada da kurtulamadı. Nebahat'ın yaptığı acımasız plan ise, hem Suzan ile yüzleşmesine hem de Suzan’ın gerçekleri görmesini sağladı. Öte yandan Şengül ile birlikte çekilişe katılan Ömer, yengesinden bir kez daha kazık yediğini anlayınca deliye döndü.

Kardeşlerim Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kardeşlerim dizisi, 26. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 26. bölüm fragmanlarına göre; Doruk, babası Akif'in tüm baskısına rağmen kendi ayakları üzerinde durmak için kolları sıvayacak. Ömer, çekiliş parasını alan yengesi Şengül'ü ihbar etmeye karar verecekken; Nebahat'ın, Akif ile ilgili Suzan'ı şaşırtacak teklifi tüm dengeleri yeniden değiştirecek. Merak ile yeni bölümleri beklenen Kardeşlerim dizisi,  bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.