Gönül Dağı Dizisi 38. Bölüm Full İzle! 30 Ekim 2021 Gönül Dağı Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 38. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 38. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başaran Gönül Dağı dizisi, merak ile beklenilen yeni bölümler ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu akşam saat 20.00’da ekranlardaki yerini alacak olan Gönül Dağı dizisi, iddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Gönül Dağı dizisi 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 37. bölümde neler yaşandı? İşte, Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar…

İki sezondur TRT1 ekranlarındaki yerini korumayı başaran Gönül Dağı dizisi, Mustafa Çiftçi’nin bozkır ile ilgili bilinmeyen hikayelerinden senaryoya uyarlanarak, seyirci karşısına çıkarılıyor. Gerçek bir Anadolu masalı olan Gönül Dağı dizisi, yaşadıkları kasabayı güzelleştirmek için kendilerini icat yapmaya adayan Taner ve amcaoğullarının iş ve aşk yaşamlarını konu alıyor. Başrollerini Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) isimlerinin paylaştığı Gönül Dağı dizisi, her cumartesi saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Gönül Dağı Dizisi 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 23 Ekim 2021 Cumartesi günü gelen Gönül Dağı dizisi, 37. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Gönül Dağı dizisinin son bölümünde; Kenan’ın gerçek ailesini aradığını öğrenen Elif, Kenan ile birlikte onun ailesini bulmayı kafaya koydu ve aramalar için kolları sıvadı. Kasabanın su sorununa bulduğu çözüm ile Taner’e yardımcı olan Dilek, Taner ile arasının yeniden ısınmasını sağladı. Kendisinden habersiz Asya ile sözlendirilen Ramazan, üzerine bir de Asuman ile karşılaşınca işin içinden çıkılmaz bir hal arasında kaldı. Asya’nın abilerinin sinirli tipler olması Ramazan’ın sözü bozmasını da engellerken; Ramazan’ı çeşitli alternatifler düşünmeye zorladı.

Gönül Dağı Dizisi 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Gönül Dağı dizisi, 38. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 38. bölüm fragmanına göre; Dilek ile Taner evlilik yolunda ilerleyecek. Uçan arabanın prototipini yapmayı başaran Taner ve amcaoğulları, arabanın üretimi için yatırımcı arayışına girecek. TRT1 ekranlarının fenomeni Gönül Dağı dizisi, bu akşam saat 20.00’da seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.