Esra Erol'da 2 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Kasım 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 2 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 2 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 2 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 2 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen programlarından biri olan Esra Erol’da programı, yeni yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni gününde merak edilen konu ve konukları ile ilgili güncel gelişmeleri seyircisine aktaracak olan Esra Erol’da saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 2 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 1 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Ekran yolculuğuna 2015 yılından bu yana kesintisiz olarak devam eden Esra Erol’da programı, çiftler ve aile bireyleri arasındaki anlaşmazlıkları gidermek için kamusal arabuluculuk görevini üstleniyor. Konuklarının gerçek yaşam öyküleri ile seyircisini her gün ekran başına kilitlemeyi başaran Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Esra Erol’da Programı 1 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarına en son 1 Kasım 2021 Pazartesi günü gelen Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmelere ev sahipliği yaptı. Esra Erol’da programının son bölümünde; Türkiye’nin yakından takip ettiği Emrullah Bey ve Sedanur Hanım, anneleri Hatice Hanım’dan af diledi. Kayınvalidesine “Seni çok seviyorum” diyerek seslenen Sedanur Hanım, Hatice Hanım’dan kendilerini kabul etmesini istedi. Hatice Hanım, henüz Esra Erol’da programına bağlanıp, son kararını bildirmezken Sedanur Hanım, Esra Erol’dan bir istekte bulundu. Esra Erol’a gelinlik giymek istediğini söyleyen Sedanur Hanım, gelinlik giyemediğini ve bu duygunun içerisinde kalmasını istemediğini söyledi. Öte yandan Esra Erol’da programın bir diğer ilgi ile takip edilen konusu olan Ümit Hanım ile kızı Gülseren Hanım bugün canlı yayında ikinci kez yüzleşti. Karnındaki bebeği aldırmak istediğini söyleyen Gülseren Hanım, annesinin tepkisinin üzerine stüdyoda sinir krizi geçirdi.

Esra Erol’da Programı 2 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlardaki yerini 2 Kasım 2021 Salı günü de alacak olan Esra Erol’da programı, yeni konu ve konukları ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni gününde merak edilen yüzleşmelerine de kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da programı saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.