Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Full İzle! Masumlar Apartmanı 2 Kasım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 32. Bölüm izle seçeneği ile 32. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 45. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonuna iddialı başrolleri ve ilgi çekici konusu ile giriş yapan Masumlar Apartmanı dizisi, yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarındaki yerini alıyor. Bu hafta seyircisinin karşısına sürpriz bir oyuncu ile çıkan Masumlar Apartmanı dizisi, bugün saat 20.00’da seyircisi ile buluşuyor. Peki, Masumlar Apartmanı dizisi 44. bölümde neler yaşandı? Masumlar Apartmanı dizisi 45. bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte, Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili ayrıntılar…

Yeni sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisi, ikinci sezonu ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Bu sezon başrollerini Birkan Sokullu, Melisa Şenolsunlar, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi iddialı isimlere bırakan Masumlar Apartmanı dizisi, bu sezon da ilginç konusu ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Psikiyatrist ve yazar olan Gülseren Budaycıoğlu’nun Madalyonun İçi romanının Çöp Apartman bölümünden senaryoya uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, her salı saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 44. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son 26 Ekim 2021 Salı günü buluşan Masumlar Apartmanı dizisi, 44. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı dizsinin son bölümünde; Gülben’in çöp daireyi Safiye ile birlikte evlendikten sonra oturmak için hazırlaması ve sürpriz olarak Esat’a bunu göstermesi, Esat için hiç de hoş olmayan bir emrivaki olarak karşılandı. Verdiği tepkiden bunu Gülben’e aktaran Esat, Gülben’in yeniden paniklemesine ve takıntılarına sarılmasına neden oldu. Gülben’i düştüğü dipsiz kuyudan kurtarmak için harekete geçen Safiye ise, evden çıkmaya ve bunu Gülben’e göstererek, ona cesaret vermeye karar verdi. Bu adım hiç hoş olmayan bir sürpriz ile sonlanacakken; Esra’nın Rüya’yla ilgili bir gerçeği tesadüfen öğrenmesi de aynı şekilde kötü bir olay ile noktalandı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 45. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

TRT1 ekranlarındaki yerini bu hafta yeni bölümü ile alacak olan Masumlar Apartmanı dizisi, 45. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan 45. bölüm fragmanına göre; Han, Gülben’i Manolya Psikiyatri Kliniği’ne götürecek. Gülben, takıntılarından kurtulmak için yardım almaya karar verirken, Manolya Hanım’dan kendisini düzeltmesini isteyecek. Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisi, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.