Sadakatsiz 37. Bölüm 2021 Full İzle! 3 Kasım 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 37. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Sadakatsiz 37. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisi, yeni ve iddialı bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni karakteri Aras’ın gizemini yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başlayan Sadakatsiz dizisi, bu akşam saat 20.00’da seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Peki, Sadakatsiz dizisi 36. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Dünyaca ünlü bir dizi olan Doctor Foster isimli yapımdan senaryoya uyarlanarak 7 Ekim 2020 tarihinden bu yana seyircisi karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Med Yapım imzası ile seyircisinin karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi bu sezon Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen isimlerine Berkay Ateş gibi iddialı isimleri başrollerinde bulunduruyor. İkinci sezonunda da büyük bir ilgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisi, her çarşamba saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Sadakatsiz Dizisi 36. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D erkanlarına en son 27 Ekim 2021 Çarşamba günü gelen Sadakatsiz dizisi, seyircisinin karşısına 36. bölümü ile çıktı. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Asya, Aras’ın kendisine olan duygularını fark etmeye başladı. Asya’yı öpen Aras, hafızasını kaybettikten sonra dünyasının tek ögesinin Asya olduğunu söyledi ve onunla ilgilendiğini belirtti. Bunun karşısında kafası allak bullak olan Asya, Aras’a bir şans verme yolunda emin adımlar ile ilerken; bunu öğrenen Volkan, soluğu Aras’ın yanında aldı. Kıskançlığı ile Aras’a saldıran Volkan, aynı öfke ile Aras’tan karşılık buldu. Aras’ın bir şeyler sakladığı noktasında artık emin olan Volkan, Aras’ın peşine düşmeye karar verdi.

Sadakatsiz Dizisi 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Sadakatsiz dizisi, 37. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 37. bölüm fragmanına göre; Asya ve Aras'ı ele ele gören volkan, öfkeden deliye dönecek. Derin, Volkan’a ve diğerlerine yürüdüğünü söylemeye karar verecekken; Volkan’ın Derin’den boşanmak istediğini herkesin içerisinde söylemesi şok etkisi yaratacak. Kanal D ekranlarının fenomen yapımı Sadakatsiz dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile seyircisinin karşısına olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.