Sana Söz 2. Bölüm 2021 Full İzle! 3 Kasım 2021 Sana Söz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan ikilisinin harika bir proje ile buluştuğu Sana Söz dizisi izleyenlere harika anlar yaşatıyor. Sizde Sana Söz dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linkine ulaşmak istiyorsanız. İşte size detaylar...

Sana Söz Dizisi 3 Kasım 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının yeni dizisi olan Sana Söz, bugün itibariyle seyircisinin karşısına çıkmaya başlıyor. İddialı bir hikaye ve gizemli olay örgüsü ile Star TV ekranlarındaki yerini almak için geri sayıma başlayan Sana Söz dizisi, bu akşam saat 20.00 itibariyle seyircisinin kantarına ilk kez çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Sana Söz dizisi yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sana Söz dizisi sezon finali 1. bölümde neler olacak? İşte, detaylar…

Q3 Medya imzası ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sana Söz dizisi, Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın başrolleri üstlenmesiyle seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. Bir gündüz kuşağı programı sunucusu Elif ile hayatını adalete adayan komiser Ömer’in hikayesini anlatacak olan Sana Söz dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansin Çekili gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Her çarşamba seyircisi ile buluşmayı hedefleyen Sana Söz dizisi, bu akşam saat 20.00’da yayın hayatına başlıyor.

Sana Söz Dizisi Yeni Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Türkiye’nin merak ile takip ettiği "Elif Karaca ile Sessiz Kalma" programının yaratıcısı olan Elif ile Cinayet Büro komiseri Ömer’in hikayesini konu almayı hedefleyen Sana Söz dizisi, 2.bölüm fragmanı ile seyircisinin karşısına çıkmış bulunuyor. Yaşamını, çocukluğundan bu yana şahit olduğu adaletsizlikler ve kötülüler ile mücadeleye adamış olan Elif ile hayatı boyunca suçlularla mücadele etmiş olan Ömer’in hikayesini konu alacak olan Sana Söz dizisi, bu akşam saat 20.00 itibariyle seyircisinin karşısına çıkmaya başlıyor.

Sana Söz Dizisi Sezon Finali 1. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlara bugün gelmeye başlayacak olan Sana Söz dizisi, 1. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. Sana Söz dizisinin yayınlanan 1. bölüm fragmanına göre; bir otelin terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten’in komada oluşu Elif ile Ömer’i karşı karşıya getirecek. Olayı programında işleyen Elif Karaca, şüphelerin kaynağı olan Bora Demircioğlu'nun tutuklanması için çabalarken; hiç tahmin etmediği bir gizem ile karşılaşacak. Bu gizemi çözmesi halinde kocası hakkında hiç bilmediği bir gerçeği öğrenecek olan Elif, Ömer’i bazen engel olarak karşısında bazen ise destek olarak yanında görecek. Ekranların iddialı yapımlarından biri olması beklenen Sana Söz dizisi, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.