Camdaki Kız Dizisi 18. Bölüm Full İzle! 4 Kasım 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 18. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Camdaki Kız Dizisi 18. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının fenomen yapımı Camdaki Kız dizisi, heyecanlı hikayesini anlatmaya devam ediyor. Yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında olacak Camdaki Kız dizisinde Koroğlu ailesi paramparça olmanın eşiğine geliyor. Peki, Camdaki Kız dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 17. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu aynı isimli eserinden senaryoya uyarlanarak seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi, yeni sezonu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan gibi iddialı isimler ile seyircisinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi, Nalan’ın dram dolu hayatını konu alıyor. Her hafta reytinglerin zirvesini kimselere bırakmayan Camdaki Kız dizisi, her perşembe saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Camdaki Kız Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 28 Ekim 2021 Perşembe günü gelen Camdaki Kız dizisi, 17. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35. yıl kutlamasında yayınlanan Cana ve Sedat’ın otoparktaki yakınlaşmasının videosu Koroğlu ailesini dağılmanın eşiğine sürükledi. Bu görüntülerin ardındaki kişinin Selen olduğunu düşünen Sedat, her şeyin yönetim kurulu başkanlığı için yapıldığını düşünmeye başladı. Rafet görüntüleri izledikten sonra Cana’ya haddini bildirmek için giderken; Cana, herkesi şaşırtan bir karar aldı ve Sedat ile arasındaki ilişkiyi bitirmek istedi. Muzo, Selen’in hamile olmadığını bildiğini Selen’e söylerken; Selen, videoyu yayınlayanın Levent olduğunu öğrenmesi ile resmen deliye döndü. Öte yandan Feride, Nalan ve Sedat’ın evliliğini kurtarmak için farklı yollara başvururken; Nalan, anne ve babasının kendisinden bir şey sakladığından şüphelenmeye başladı.

Camdaki Kız Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Camdaki Kız dizisi, 18. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 18. bölüm fragmanına göre; Koroğlu ailesinde dur durak bilmeyecek bir yıkım başlayacak. Sedat’ın ortadan kaybolmasının ardından Selen ve Levent’in de evden ayrılacak olması Gülcihan Hanım’ı adeta yıkacak. Öte yandan Sedat’ın Cavit’e yapacağı hisse teklifi, Koroğlu ailesinde ikinci kriz çıkaracak. Yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkacak olan Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.