Arka Sokaklar 602. Bölüm Full İzle! 5 Kasım 2021 Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 581. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 602. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 582. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta aksiyon dolu bir bölüm ile gelecek olan Arka Sokaklar dizisi, bugün saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi 602. bölüm fragmanı yayınladı mı? Arka Sokaklar dizisi 601. bölümde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

Şimdilerde ekranların en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi birbirinden iddialı isimlerin canlandırdığı karakterler ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Aksiyon dolu sahneleri ile her hafta seyircisini ekran başına kilitleyen Arka Sokaklar dizisi, bu sene 16. sezonu ile ekranlardaki yerini alıyor. Her cuma seyircisi ile buluşan Arka Sokaklar dizisi, saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 601. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 29 Ekim 2021 Cuma günü gelen Arka Sokaklar dizisi, 601. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde; Rus mafyası lideri Viktor’un Kerim Aslan’ı kaçırması üzerine bu kez Rus mafyasının peşine düşen Rıza Baba ve ekibi, Aslı’nın şehit babası ve Antalya operasyonunda şehit düşen Ali için kovalamacayı hiç bırakmadı. Bilgisayarının hacklenmesi nedeniyle siber şubeye başvuran Sude, Cemal ile fotoğraflarının ortaya çıkması için akıllıca bir plan kurdu. Bu plan Ezgi ile Cemal’i ayırırken, Cemal’i mesleki olarak zor bir duruma soktu. Hırsızlık iddiası ile tutuklanan Leyla’yı kurtarmak isteyen Hakan ise, mahkemeye kadar bir ipucu bulmak için olayın ardına düştü. Öte yandan soruşturma kapanmasına rağmen Mesut’un peşinden ayrılmayan müfettiş İdil, Selin’i rahatsız etmeye başladı.

Arka Sokaklar Dizisi 602. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile bu hafta ekranlardaki yerini alacak olan Arka Sokaklar dizisi 602. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde; Cemal’in cinsel istismar ve darp ile suçlanması başta Ezgi olmak üzere tüm ekibi şaşırtacak. Suçlu ise ceza alması gerektiğini düşünen Rıza Baba ise, Cemal ile karşı karşıya gelecek. Fenomen yapım Arka Sokaklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.