Aziz Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 5 Kasım 2021 Aziz Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için geri sayıma başlayan Aziz dizisi nihayet ekranlara geldi. Bir dönem hikayesi ile ekranlara gelen Aziz dizisi ile ilgili son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Aziz Dizisi 5 Kasım 2021 SHOW TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için geri sayıma başlayan Aziz dizisi, bugün itibariyle yayına başlıyor. Bir dönem hikayesi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Aziz dizisi, saat 20.00’da Show TV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Aziz dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi 1. bölümde neler olacak? İşte, Yalancı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

O3 Medya imzası ile Show TV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan Aziz dizisi, proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan’a emanet ederken; yönetmen koltuğuna Recai Karagöz'ü oturtuyor. Çekimlerine kurulan bir özel platoda devam eden Aziz dizisinin etkileyici dönem hikayesini Eda Tezcan kaleme alıyor. Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti topraklarına katılmadan hemen önceki yılları ekranlara getirecek olan Aziz dizisi, bugün itibariyle her cuma seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor.

Aziz Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 1.bölümü ile gelecek olan Aziz dizisi, tanıtım fragmanları ile televizyon seyircisinin tüm dikkatini üzerine çekti. Bu akşam; Aziz Payidar (Murat Yıldırım), Dilruba (Damla Sönmez), Efnan (Simay Barlas), Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Delege Pierre (Fırat Tanış), Adem Payidar (Güven Murat Akpınar), Kenan (Eren Hacısalihoğlu), Handan (Ayten Soykök), Nigar Payidar (Füsun Demirel), Hatice Ana (Meral Çetinkaya), Azime (Suzan Kardeş), Mustafa (Baran Akbulut), Maksude Payidar (Elif Sönmez), Cemal (Cenan Çamyurdu), Selahattin (Haydar Köyel), Aslan (Berkay Akın) gibi karakterler ile çıkacak olan Aziz dizisi, şimdiden tüm gözleri üzerine çevirdi.

Aziz Dizisi 1. Bölümde Neler Olacak?

Show TV ekranlarına bu hafta ilk bölümü ile gelecek olan Aziz dizisi, etkileyici dönem hikayesi ve dekorları ile ekranlardaki yerini alacak. Aziz dizisinin yayınlanan 1. bölüm fragmanına göre; Antakya’nın köklü ailelerinden olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar’ın Fransız delegesi Delege Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle birlikte tepetaklak olacak hayatını konu alacak. Bu ölümün ardından yurdunu terk etmek zorunda kalacak olan Aziz, döndüğünde ne memleketini ne de ilk aşkı Dilruba’yı bıraktığı gibi bulabilecek. Heyecanlı bir dönem hikayesi ile bu akşam Show TV ekranlarındaki yerini alacak olan Aziz dizisi, saat 20.00’da seyircisi ile buluşacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.