Kıbrıs: Zafere Doğru 13. Bölüm Full İzle! 5 Kasım 2021 Kıbrıs: Zafere Doğru Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in taze dizilerinden olan Kıbrıs zafere doğru, beğenileri üzerine toparlamaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemlerden düşmeyen Kıbrıs zafere doğru, tarihten beslendiği konusuyla da takdirleri topluyor. Dönem dizisi olarak çekilen Kıbrıs zafere doğru, mekan ve kostüm detaylarıyla da oldukça beğeniliyor. Yeni başlayan Kıbrıs zafere doğru dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kıbrıs zafere doğru dizisi 12. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Yeni sezonunda seyircisini yine ekran başına kilitlemeyi başaran Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, iddialı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Kıbrıs: Zafere Doğru 12. bölümde neler oldu? Kıbrıs: Zafere Doğru 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya başlayan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin devamı niteliğinde ekranlara geliyor. Bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, Kıbrıs’ta Türklerin yaşadığı zulümleri konu alıyor. Bu sezon Erenköy Direnişi’ni konu alan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, her bölümünde Kıbrıs Zaferi’ne bir adım daha yaklaşıyor. Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu gibi iddialı isimler ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, her cuma saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kıbrıs: Zafere Doğru 12. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 29 Ekim 2021 Cuma günü gelen Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 12. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin son bölümünde; dört taraftan kuşatılmış olan Erenköy’de kalan mücahitler, kanının son damlasına kadar mücadele etmek için birbirlerine söz verdi. Kıbrıs Türklerini yaşadıkları zulümden kurtarmak ve Erenköy’deki çatışmadan uzak durmak için silahlarına sarılan mücahitler, bekledikleri Türk uçağı desteği gelene kadar Rum ordusunu oyalamaya karar verdi. Ankara ise, müdahale edip etmeme konusunda girdiği yol ayrımında Amerika, İngiltere, Rusya ve Yunanistan’ı karşısına alma kararı alarak, Kıbrıs’ta Türk varlığını devam ettirmek için ilk adımı attı. Kıbrıs Türkü için ilk resmi müdahalesi yapan Ankara, Yüzbaşı Cengiz Topel’e emri verdi. Öte yandan Kıbrıs’a hareket eden Cengiz Topel, bir tuzak içerisine çekildi.

Kıbrıs: Zafere Doğru 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TRT1 ekranlarına bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 13. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin yayınlanan 13. bölüm fragmanına göre; Cengiz Yüzbaşı’nın kaçırılması üzerine mücahitler bu kez onu kurtarmak için harekete geçecek. Türkiye resmen adaya girecekken; Rum ordusu savaşı kaybedecek. Heyecanlı bir bölümü ile ekranlara gelecek olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, yeni bölümü ile saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.