Yalancılar ve Mumları 5. Bölüm Full İzle! 6 Kasım 2021 Yalancılar ve Mumları Dizisi Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni fenomeni Yalancılar ve Mumları dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizem dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

 Yalancılar ve Mumları 5. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yalancılar ve Mumları dizisi muhteşem oyuncu kadrosu ile ekranlara yeni soluk getirmeyi başarıyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünün fragmanı kanalın resmi internet sitesi üzerinde yer alıyor.

Yeni bölümde karakterleri neler bekliyor? Hangi olaylar yaşanacak? Dizide neler olacak? 4 yakın dostun başına ne gelecek? Karakterleri hangi sürprizler bekliyor? Bütün merak edilenler işte detaylarda…

Yalancılar ve Mumları 5. Bölüm Tekrarı Nereden İzlenir?

Her Pazar Fox TV ekranlarında yayınlanan bu muhteşem dizi ile herkes televizyon ekranlarında yerini alıyor. Özellikle yurtdışında beğeni toplayan Mistresses dizisine göre uyarlanan dizi herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Dizide yer alan 4 kadının yaşadıkları talihsiz olaylar ve bu kötü olaylara karşı nasıl mücadele ettikleri muhteşem oyuncu kadrosu ile birlikte anlatılıyor.

Yalancılar ve Mumları dizisinin ilk bölümünü izleyemeyenler ya da kaçıranlar kanalın resmi Youtube internet adresi üzerinden özetsiz bir şekilde tekrarını izleyebilir. Aynı zamanda Youtube üzerinden yeni bölüm fragmanı da yayınlanmaya başlandı. Herkesin heyecanla beklediği bu muhteşem dizinin yeni bölümü Pazar günü saat 20:00’da yayınlanacak.

Yalancılar ve Mumları 4. Bölüm Hangi Olay Oldu ?

Yalancılar ve mumları dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Ceren Moray ve Burcu Gölgeder gibi profesyonel ve yetenekli kadın oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Merve Girgin bulunuyor. Elif karakterinde yer alan Ceren Moray dizide kocasını kaybetmenin sonucu hayatta nasıl kalabildiğini muhteşem oyunculuğu ile izleyicilere yansıtıyor. Elif’in yanında yer alan diğer üç dostunun da Elif’e yardımları muhteşem şekilde anlatılıyor.

Geçmiş bölümleri kaçıranlar için kanalın resmi internet sitesi üzerinde tekrarları yer almaktadır. 1. bölümü kaçıranlar Youtube kanalı üzerinden kesintisiz bir şekilde tekrarlarını izleyebilir. Yeni bölüm fragmanı da izleyiciler ile buluşuyor. Her hafta herkesin heyecanla beklediği bu muhteşem dizide 4 yakın dostun hayata karşı verdikleri mücadeleler profesyonel bir şekilde anlatılıyor.  Birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile izleyicileri ekrana bağlamayı başaran diziyi kaçırmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.