Yalancı Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 9 Kasım 2021 Yalancı Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni fenomeni Yalancı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizem dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

 Yalancı Dizisi 9 Kasım 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni yayın günü ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Yalancı dizisi, yeni bölümleri ile Show TV ekranlarına gelmeye devam ediyor. İddialı bir bölüm ile bu akşam seyircisinin karşısına çıkacak olan Yalancı dizisi, saat 20.00’da ekranlardaki yerini alıyor. Peki, Yalancı dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancı dizisi 7. bölümde neler yaşandı? İşte, Yalancı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Liar isimli bir İngiliz dizisinden uyarlanan Yalancı dizisi, Süreç Film imzası ile Show TV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerde olmak üzere, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin, Mihrimah Selin Vardar ve Rızacan Durmuş gibi birbirinden iddialı isimlerin canlandırdığı karakterler ile seyircisinin karşısına çıkan Yalancı dizisi,  her salı saat 20.00’da Show TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Yalancı Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarına yeni bölümü ile gelmeye başlayan Yalancı dizisi, 7. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yalancı dizisinin son bölümünde, Mehmet Emir’i kaçıran Deniz, onu tuzağa düşürmeyi başardı. Mehmet Emir’in ağzından hakkında pek çok karanlık sır öğrenen Deniz, bunu lehine kullanmak için araştırmalarına devam etti. Görkem’in hamile olmasını öğrenmesi ile iyice gerilen Mehmet Emir, kontrolü kaybetmeye başladı. Bu adrenalin ile kendisine yeni bir av bulan Mehmet Emir’in peşinde ise bu kez hem Deniz hem de Görkem vardı. Öte yandan Yasemin ve Okay’ın geldiği boşanma süreci iki tarafı da bir hayli gelmeye başladı. 

Yalancı Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yeni bölümü ile seyircisinin karşısında olacak Yalancı dizisi, 8. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Yalancı dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanına göre; Deniz, verdiği mücadeleden bir hayli yorulacak. Mehmet Emir, yeni avının peşinden giderken, artık daha fazla hata yapmaya başlayacak. Yasemin ise, Okay’dan çocukları kaçırmak için harekete geçecek. Yeni bölümü merak ile beklenen Yalancı dizisi, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.