Esra Erol'da 11 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 11 Kasım 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 11 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 11 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 11 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 11 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların fenomen yapımı olan Esra Erol'da programı, yeni bölümleri ve merak edilen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Esra Erol'da programının yeni bölümleri hafta içi her gün saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 11 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 10 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Esra Erol'da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Aile bireyleri ve aldatılan çiftler arasında kamusal arabuluculuk görevini üstlenen Esra Erol'da programı, hafta içi her gün seyircisi ile buluşuyor. Seyircisi tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Esra Erol'da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde canlı yayına geçiyor.

Esra Erol’da Programı 10 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 10 Kasım 2021 Çarşamba günü gelen Esra Erol'da programı, ilgiyle takip edilen konu ve konuklarını stüdyosunda ağırlamaya devam etti. Esra Erol'da programının son bölümünde; kızları Hava Hanım’ı aramak için stüdyoya gelen aile, kızlarının evden kaçtığını, üzerinde bir tapu olduğunu ve bu tapu için Kübra Hanım isimli bir şahsın kızlarını yanında tuttuğunu söyledi. Canlı yayına bağlayan Hava ve Kübra Hanım, haklarındaki iddiaları reddederken, ailelerinden destek göremediklerini ve kadın sığınma evinde tanıştıktan sonra birlikte yaşamaya başladıklarını söyledi. Esra Erol'da programının iki gündür aradığı genç kadın Özge Hanım bulundu. Özge Hanım’ı kaçırdığı iddia edilen Fatih Bey, canlı yayında Özge Hanım’ın annesi Meryem Hanım ile yüzleşti. Severek kaçtıklarını söyleyen Fatih Bey, Özge Hanım’ın isteyerek kendisi ile geldiğini ve yayına çıkmak istemediğini belirtti.

Esra Erol’da Programı 11 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Canlı yayını ile ekranlara 11 Kasım 2021 Perşembe günü de gelecek olan Esra Erol'da programı, merak ile beklenilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek. Esra Erol'da programının yeni bölümünde kayıp olarak aranan Hava ile ailesi de yüzleşecek. Yeni bölümleri seyircisi tarafından merak ile beklenilen Esra Erol'da programı, saat 16.20’de canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.