Camdaki Kız Dizisi 19. Bölüm Full İzle! 11 Kasım 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 18. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar..

Camdaki Kız Dizisi 19. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Fenomen yapım Camdaki Kız dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta iddialı bir bölüm ile ekranlara gelecek olan Camdaki Kız dizisinde Nalan, evine geri önüyor. Peki, Camdaki Kız dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 18. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Nalan’ın dram dolu hikayesini konu alan Camdaki Kız dizisi, psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu aynı isimli eserinden senaryoya uyarlanarak seyirci ile buluşturuluyor. Psikolojik dram türündeki konusu ile her hafta seyircisini ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisi, yeni sezonunda Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan gibi iddialı isimlerin başrollüğünde Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Tartışmalı sahneleri ile gündemlerden düşmeyen Camdaki Kız dizisi, her perşembe saat 20.00’da Kanal D ekranlarını aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Camdaki Kız Dizisi 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 4 Kasım 2021 Perşembe günü gelen Camdaki Kız dizisi, 18.bölümü ile Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Rafet, Sedat'ın Cana ile birlikte olduğunu öğrendikten sonra şirketi kimseye devretmemeye karar verdi. Sedat’ın hisselerini isteyen Rafet, Selen’den de Levent’ten ayrılmasını istedi. Sedat ortadan kaybolurken; Selen ise, Levent’i de alarak evi terk etmeye karar verdi. Sedat’a bir türlü ulaşamayan Nalan, gerçekleri daha fazla annesinden gizleyemezken; Feride, Sedat’a ulaşmak için Cana’nın peşine düştü. Koroğlu ailesi yavaş yavaş dağılmanın eşiğine gelirken; Sedat’ın hislerini herkesten gizli olarak Cavit’e satması Muzo ile Cavit’i karşı karşıya getirdi. Öte yandan birkaç gün aradan sonra ortaya çıkan Sedat, Nalan’a ayrılmak istediğini söyledi.

Camdaki Kız Dizisi 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Camdaki Kız dizisi, 19. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 19. bölüm fragmanına göre; Sedat'ın ayrılma teklifinin ardından Nalan, kendi evine geri dönecek. Nalan’ın dönüşü ile birlikte yeniden korseyi çıkaracak olan Feride, Nalan’ı göz hapsine alacak. Rafet ise, şirketin hisselerinin Cavit'e satıldığını öğrendikten sonra, yıkılacak. Fenomen dizi Camdaki Kız, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.