Müge Anlı 12 Kasım 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 12 Kasım 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 12 Kasım 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 12 Kasım 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 12 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranlardaki yerini hafta içi her gün alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya bugün de devam ediyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 12 Kasım gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Ele aldığı şüpheli kayıp ve cinayetler ile her gün gündemlerde yer edinmeye başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, suçluların peşine düşmeye devam ediyor. Bir süredir DJ Gezgin ve Nurgül Beyhan cinayetini konu alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 11 Kasım’da Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 11 Kasım 2021 Perşembe günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konularının ardındaki gerçekleri deşmeye devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Kartal’dan kaybolan Neslihan Hanım aranmaya başlandı. Annesi Neslihan Hanım’ı bulmak için stüdyoya gelen Nehir Kaya, annesinin kendi isteğiyle hiçbir yere habersiz gitmeyecek bir yapıda olduğunu söyledi. DJ Gezgin lakapçı radyocu Mehmet Bey’in cinayetini araştırmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, konu ile ilgili çok çarpıcı detaylara ulaştı. DJ Gezgin’in cesedinin gömülü olabileceği alana bir tanığın ifadesi ile ulaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Fatma Hanım’ın yaşadığı evin arkasındaki ormanlık alanda ve evin 300 metre yukarısındaki zeytinlikte arama çalışmalarının başlatılması için düğmeye bastı. Bir gün önce kardeşinin nereye gömüldüğünü bilmediğini ve bu bilgiyi kimseyle paylaşmadığını söyleyen Fatma Hanım, bugün Aysun Hanım’a belki buraya gömülmüştür dediğini kabul etti. Öte yandan Nurgül Beyhan cinayetinde çok önemli bir tanığa ulaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, oklarını yeniden amca Dilaver’e döndürdü.  

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 12 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 12 Kasım 2021 Cuma günü de ATV ekranlarındaki yerini alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı konu ve stüdyosunda ağırladığı konuklarının iddiaları ile ilgili elde ettiği ipuçlarını seyircisi ile başlayacak. Sıcak gelişmeleri ile ATV ekranlarından canlı yayına geçecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.