Esra Erol'da 19 Kasım 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 19 Kasım 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 19 Kasım 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 19 Kasım 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 19 Kasım 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 19 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

İddialı konu ve konukları ile gündemleri belirleyen Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak gelişmeleri ile bugün de ekranlardaki yerini alacak olan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de başlıyor. Peki, Esra Erol’da programı 19 Kasım gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 18 Kasım’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam eden Esra Erol’da programı, yeni bölümleri ile seyircisini heyecanlandırmaya devam ediyor. Kayıp yakınlarını ve ilginç aldatılma hikayesi sonrası boşanmak istedikleri eşlerini arayan kişileri konuk eden Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmeleri ile gündemlerden bir türlü düşmüyor. Öte yandan hafta içi her gün ekranlardaki yerini alan Esra Erol’da programı, saatler 16.20’yi gösterdiğinde canlı yayınına başlıyor.

Esra Erol’da Programı 18 Kasım’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisi ile en son 18 Kasım 2021 Perşembe günü alan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam etti. Esra Erol’da programının son bölümünde; programın yeni konuğu olan Elçin Hanım, eşi Özgürcan Bey’in üç çocuğunu kendisinden kaçırdığını iddia etti. Eşinin sokak hayvanlarına eziyet ettiğini ortaya atan Elçin Hanım, çocuklarının hayatından şüphe ettiğini söyledi. Esra Erol’da programının yeni konuklarından biri olan ve 8 aylık hamile iken eşi tarafından evden atıldığını söyleyen Dilek Hanım, doğum yaptı. Erken doğum ile oğlunu kucağına alan Dilek Hanım, eşi Mustafa Bey ile ilk kez doğumdan sonra konuştu. Çocuğunu babasının görmeyi hak etmediğini söyleyen Dilek Hanım, eşini de kayınvalidesini de görmek istemediğini söyledi. Öte yandan Esra Erol’da programının merak ile takip edilen konuklarından biri olan Büşra, bir gün düşündükten sonra kararını verdiğini dile getirdi. Polat ile gideceğini söyleyen Büşra, bu konuda kararlı olduğunu belirtti.

Esra Erol’da Programı 19 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarına 19 Kasım 2021 Cuma günü de gelecek olan Esra Erol’da programı, merak ile takip edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümünde konuklarının iddialarına dair elde ettiği ipuçlarını paylaşacak olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini canlı yayını ile alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.