Müge Anlı 24 Kasım 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 24 Kasım 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Kasım 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Kasım 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 24 Kasım 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en fenomen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak gelişmeleri ile bu sabah saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konularını aydınlatmaya hazırlanıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 24 Kasım gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Kasım’da neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Yayın hayatına 2008 yılından bu yana kesintisiz olarak devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her gün tüm Türkiye’nin gündemini belirleyen şüpheli kayıp ve ölümleri konu alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayınına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Kasım’da Neler Yaşandı?

ATV ekranlarındaki yerini en son 23 Kasım 2021 Salı günü alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konuları ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisinin karşısına çıkardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 2,5 yaşında hayatını kaybeden Yörük Kızı Müslüme’nin ölümü ile ilgili yapılan soruşturma sonrası, küçük kız çocuğunun dedesi Hasan Yagal’ın tutuklandığı öğrenildi. Konuyla ilgili basın yasağı getirildiğini duyuran Müge Anlı, 31 Aralık 2021 gece saat 23.59’a kadar Müslüme’nin ölümü hakkındaki detayların yayınlanmasının yasak olduğunu belirtti. İstanbul'da kayıplara karışan Adem Ocak'lı 20 gün sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programı aracılığıyla bulundu. Kendisinden 15 yaş küçük türkücü sevgilisi Cüneyt Bey’e iki evinin parasını kaptırdığını iddia eden Safiye Hanım, Müge Anlı’dan konuyla ilgili yardım istedi. Cüneyt Bey’in abisi ve babası da Safiye Hanım’ı desteklerken; Cüneyt Bey’i reddettiklerini söyledi. Öte yandan bir süredir İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan bir bağ evinde işlenen cinayeti konu alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ölen Hüseyin Bey’in eşini konuk etti. Celal Bey’den şüphelendiğini belirten eş, oğlunun yüzü olmadığı için babasının cenazesine katılmadığını dile getirdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Kasım Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 24 Kasım 2021 Çarşamba günü de ATV ekranlarındaki yerini alacak. Bugün ele aldığı konulardaki sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da canlı yayınına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.