Sadakatsiz 40. Bölüm 2021 Full İzle! 24 Kasım 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 22. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 40. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Sadakatsiz dizisi, bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Sadakatsiz dizisi 39. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Bir uyarlama hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Sadakatsiz dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin üzerinde büyük bir ilgi uyandırıyor. Doctor Foster isimli yapımdan senaryoya uyarlanan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonu ile de reytinglerin altına üstüne getiriyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş isimlerini bulunduran Sadakatsiz dizisi, Med Yapım imzası taşıyor. Her hafta yeni bölümleri seyircisi tarafından sabırsızlık ile beklenilen Sadakatsiz dizisi, çarşamba günleri saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Sadakatsiz Dizisi 39. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarındaki yerini en son 17 Kasım 2021 Çarşamba günü olan Sadakatsiz dizisi, 39. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Aras’ın evli olduğunu tesadüfen öğrenen Volkan, Aras’ın geçmişini öğrenmek için onun peşine düştü. Aras ile Leyla’yı bir arada gördükten sonra konuyu Asya’ya açmaya karar veren Volkan, hemen harekete geçti. Asya’dan beklediği tepkiyi alamayan Volkan, yıkılırken; Aras, Asya’nın bu konuyu bildiğinden habersizdi. Leyla, Asya’nın kendisinden haberdar olmadığını düşünerek, hasta olarak onu ziyaret etmeye karar verdi. Asya bildiği hiçbir şeyi çaktırmadan, Leyla’yı muayene etti ve akşam Aras ile randevulaştı. Aras ile yüzleşmek için Aras’ın karşısına çıkan Asya, Leyla’nın geldiğini haber vererek, Aras’ı terk etti.

Sadakatsiz Dizisi 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bir bölümü ile bu hafta seyircisinin karşısına çıkacak olan Sadakatsiz dizisi, 40. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 40. bölüm fragmanına göre; Aras, Leyla’yı da alıp Tekirdağ’dan gitmeye karar verirken, Asya ile Aras arasındaki ilişkinin bitmesi Volkan’ın yeniden umutlanmasına neden olacak. Derin, buna tahammül edemezken, kendi oyununu kurmak için harekete geçecek. Ekranlara bu akşam yeni bölümü ile gelecek olan Sadakatsiz dizisi, saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.