Camdaki Kız Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 2 Aralık 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 5. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Camdaki Kız Dizisi 22. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan ve her bölümü ile seyircisini ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü, büyük yüzleşmeler ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarından başlıyor. Peki, Camdaki Kız dizisi 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 21. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden senaryoya uyarlanarak, ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi, psikolojik dram türündeki konusu ile seyircisini her hafta ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan isimlerini bulunduran Camdaki Kız dizisi, her perşembe saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.  

Camdaki Kız Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 25 Kasım 2021 Perşembe günü gelen Camdaki Kız dizisi, 21. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan son bölümünde; Adil’i Cana ile gören Nalan, Cana’nın evine giderek onunla yüzleşti. Adil’in Cana’ya olan ilgisi giderek artarken; Feride’de de Adil’in bir şeyler karıştırdığını anladı. Yeni otel için düzenlenen basın toplantısında Nalan’a yöneltilen sorular ve ilgi Sedat’ı sinirlendirirken; Sedat’ın verdiği tepki, herkesi hayrete düşürdü. Muzo’nun kız arkadaşı olduğunu öğrenen Gülcihan, Melisa ile tanışmak için konakta bir yemek organize ederken; yemek sonunda Melisa’nın ensesindeki 17 dövmesini gören Sedat’ın Melisa’yı tanıması işleri bir hayli karıştırdı.

Camdaki Kız Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Camdaki Kız dizisi, bu hafta 22. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 22. bölüm fragmanına göre; bu bölüm, adeta yüzleşmeler bölümü olacak. Babası Adil’i bir mezar başında gören Nalan, gerçeklerin peşine düşecekken; Melisa’nın gerçek kimliğini öğrenen Sedat, Muzo ile bunu paylaşmanın bir yolunu aramaya başlayacak. Büyük bir ilgi ile takip edilen Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.