Misafir Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 9 Aralık 2021 Misafir Dizisi FİNAL Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Yeni sezona FOX TV ekranlarından iddialı bir giriş yapan Misafir dizisi, ilginç bir hikaye ile seyircisinin karşısına çıkan Misafir dizisinin 1. bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Misafir 5. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Misafir dizisi, sevilen hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Ekranların taze dizisi olan Misafir, bu hafta iddialı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Güneş’in Gece olduğu ile ilgili tüm gerçeklerin ortaya çıkacağı Misafir dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümünü yayınlıyor. Peki, Misafir dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Misafir dizisi 4. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezona FOX TV ekranlarından iddialı bir giriş yapan Misafir dizisi, başrollerinde bulundurduğu Hazal Kaya (Gece/Güneş), Buğra Gülsoy (Erdem) ve Ozan Dolunay (Giray) isimleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda; Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Berk Yaygın, Elçin Altamgüç, Beren Gençalp, Emir Kaan Özkan Toprak, Salih Demir Ural ve Zeyno Asya Orçin gibi sevilen isimleri bulunduran Misafir dizisi, Güneş’in karanlık sırlar ile dolu geçmişini konu alıyor. Heyecan ile takip edilen Misafir dizisi, her perşembe saat 20.00’da yeni bölümü ile FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Misafir Dizisi 4. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlardaki yerini en son 2 Kasım 2021 Perşembe günü gelen Misafir dizisi, 4.bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Misafir dizisinin son bölümünde; Güneş, Erdem’e giderek daha da alışmaya başladı. Erdem’in yanında kendisini güvende hissetmeye başlayan Güneş, ona gerçeklere anlatıp anlatmama konusunda kararsızlık yaşar hale geldi. Her şeyi hatırladığını kimseye söyleyemeyen Güneş, Gece olduğu dönem ile ilgili karanlık sırları Erdem’e anlatmaya kendisini hazırlamak istedi. Sonunda cesaretini toparlayan Güneş, Erdem’in karşısına geçti.

Misafir Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Misafir dizisi, 5. bölümünü ekranlara getirecek. Misafir dizisinin yayınlanan 5. bölüm fragmanına göre; Güneş’in geçmişi ile ilgili tüm gerçekler ortaya çıkacak. Bu gerçeklerin ardından yıkılacak olan Erdem, geçmişe mi geleceğe mi tutunacağı noktasında bir karar verme eşiğine gelecek. Güneş olarak hayatına devam etmek isteyecek olan Gece’nin merak edilen sırları ile ekranlara gelecek olan Misafir dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yeni bölümünü yayınlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.