Esra Erol'da 10 Aralık 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 10 Aralık 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 10 Aralık 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 10 Aralık 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 10 Aralık 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 10 Aralık 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Haftanın son canlı yayını ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Esra Erol’da programı, iddialı bir bölüme hazırlanıyor. Merak edilen yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Peki, Esra Erol’da programı 10 Aralık gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 9 Aralık’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının iddialı programlarından biri olan Esra Erol’da programı, merak edilen yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısındaki yerini almaya devam ediyor. Anlaşmazlık yaşayan aile üyeleri arasında kamusal arabuluculuk görevini üstlenen Esra Erol’da programı, hafta içi her gün ATV ekranları aracılığıyla saatler 16.20’yi gösterdiğinde canlı yayına geçiyor.

Esra Erol’da Programı 9 Aralık’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisi ile en son 9 Aralık 2021 Perşembe günü buluşan Esra Erol’da programı, merak ile takip edilen yüzleşmelerinin yeni perdelerini seyirci karşısına çıkardı. Esra Erol’da programının son bölümünde; ortadan sessizce kaybolan eşi Semanur’u aramak için stüdyoya gelen Telat, eşini Esra Erol sayesinde buldu. Eşinin Emrah isimli bir adama kaçtığını öğrenen Telat, bir hayli öfkelendi. Eşinin iddialarına “Ben kimsenin etkisi altında kalarak gitmedim diye yanıt veren Semanur, eşinden ayrılma kararı aldığını duyurdu. Herhangi bir ayrılma kararının altına imza atmadığını belirten Telat, Semanur’a hala eşi olduğunu hatırlattı. Semanur’un sinir krizi geçirerek stüdyoyu terk etmesi güne damga vururken; Telat, anlaşmalı olarak boşanmak istediğini belirtti. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu olan ve itirafları ile herkesi şaşkına çeviren Mustafa, eşine şiddet uyguladığının üzerine bir de onu aldattığını söyledi. Geri dönmeyeceğini belirten Mustafa’nın eşi Halime, ailesini de Mustafa’yı da istemediğini söyledi.  

Esra Erol’da Programı 10 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini 10 Aralık 2021 Cuma günü de alacak olan Esra Erol’da programı, haftanın son canlı yayını ile seyircisinin karşısına çıkacak. Esra Erol’da programının merak edilen yüzleşmeleri ile yeni bölümünde kaldığı yerden devam edecek. Gündemleri belirleyecek bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Esra Erol’da programı, saat 16.20’de ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.