Arka Sokaklar 607. Bölüm Kesintisiz Full İzle! 10 Aralık 2021 Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 607. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 607. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 606. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Merak ile takip edilen Arka Sokaklar dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Çok konuşulacak bir bölümü ile ekranlardaki yerini almaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da başlıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisi 607. bölüm fragmanı yayınladı mı? Arka Sokaklar dizisi 606. bölümde neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar…

Ekranların iddialı isimlerinden olan Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Arka Sokaklar dizisi, polis olan bir ekibin yaşamını konu alıyor. Yeni sezonunda yüksek reyting değerlerini görmeyi başaran Arka Sokaklar dizisi, her cuma saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 606. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 3 Aralık 2021 Cuma günü gelen Arka Sokaklar dizisi, 606. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde; çıkan çatışma esnasında yaralanan Samir, ailesini görmek için harekete geçti. Ailesinin korumasını üstlenen Selin, Samir ile tehlikeli bir dansa başlarken; Samir’in operasyonda aldığı ağır yaranın kanamasının artması, ekibe yeni bir operasyon fırsatı verdi. Cemal doktor kılığında Samir’in evine sızarken; Selin, Samir ailesinin yanında gelecek her türlü tehlikeye karşı hazırlık yapmaya başladı. Bu esnada Mesut ile yüzleşen Selin, İdil ile Mesut arasındaki geçenleri öğrendi. Pınar, sınıfta yaşanan bir hadiseden dolayı okuldan atılmak ile karşı karşıya kalırken; yanında Başak’ın desteğini gördü. Öte yandan ekibin bir kısmı Samir’in peşinde iken; bir kısmı döviz bürosunda yaşanan soygunu araştırmaya başladı.

Arka Sokaklar Dizisi 607. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarındaki yerini bu hafta da yeni bölümü ile alacak olan Arka Sokaklar dizisi, 607. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Arka Sokaklar dizisinin 607. bölüm fragmanına göre; Selin, girdiği bir operasyonda ölüm ile burun buruna gelince, Mesut ve ekip onu kurtarmak için harekete geçecek. Bu kurtarma çalışmaları esnasında pusuya düşürülen Rıza Baba ve ekibi, iki ayrı cephede operasyonlar yürütmek zorunda kalacak. Büyük bir ilgi ile takip edilen Arka Sokaklar dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile Kanal D ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.