Aziz Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 10 Aralık 2021 Aziz Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için geri sayıma başlayan Aziz dizisi nihayet ekranlara geldi. Bir dönem hikayesi ile ekranlara gelen Aziz dizisi ile ilgili son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

Aziz Dizisi 10 Aralık 2021 SHOW TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranlara gelmeye başladığı ilk günden bugüne yeni sezonun fenomenlerinden biri olmayı başaran Aziz dizisi, çok konuşulacak bir bölümü ile daha seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ele aldığı konu kadar oyunculuk performansları ile de adından sıkça söz ettirmeye başlayan Aziz dizisi, reytinglerin zirvesini zorlayacağının garantisini şimdiden veriyor! Peki, Aziz dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz dizisi 5. bölümde neler oldu? İşte, Yalancı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti sınırlarına dahil olmadan önceki dönemi konu alması ile bir hayli beğenilen bir dönem dizisi haline dönüşen Aziz;  Aziz Payidar (Murat Yıldırım), Dilruba (Damla Sönmez), Efnan (Simay Barlas), Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Delege Pierre (Fırat Tanış), Adem Payidar (Güven Murat Akpınar), Kenan (Eren Hacısalihoğlu), Handan (Ayten Soykök), Nigar Payidar (Füsun Demirel), Hatice Ana (Meral Çetinkaya), Azime (Suzan Kardeş), Mustafa (Baran Akbulut), Maksude Payidar (Elif Sönmez), Cemal (Cenan Çamyurdu), Selahattin (Haydar Köyel), Aslan (Berkay Akın) gibi karakterleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Şimdilerde reytinglerin zirvesine oturmayı başarmış olan Aziz dizisi, her cuma saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanıyor.

Aziz Dizisi 5. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 3 Aralık 2021 Cuma günü gelen Aziz dizisi, 5. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Aziz dizisinin yayınlanan son bölümünde; Aziz, babasının atölyesini faaliyete geçirmek için harekete geçti. Yanında olanların da yardımı ile hazırlıkları hızla tamamlayan Aziz, Fransızların karşısına çıkardıkları zorluklar ile karşılaştı. Her şeye rağmen iplik siparişi vermeye başaran Aziz, ipliğin kendisine teslim edilmemesi üzerine harekete geçti. Bir doğum günü için Payidarlar konağına davet edilen Aziz’in yanında Efnan’ı da götürmesi, Dilruba’yı bir hayli sinir ederken; gece boyunca Dilruba ile Aziz arasındaki bakışmalar herkesi dikkatini çekti. Babasının karanlık sırrını öğrenen Adem ise, bunu Aziz’e söylemek yerine Dilruba ile olan evliliğine Galip Payidar’ı ikna etmek için kullanmaya karar verdi.

Aziz Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta yeni bölümü ile gelecek olan Aziz dizisi, 6. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aziz dizisinin yayınlanan 6. bölüm fragmanına göre; Efnan’ın bir şeyler bildiğinden şüphelenen Delege Pierre, bunu öğrenmek için Efnan’a çok cazip bir teklif yapacak. Aziz, kendisine düzenlenen saldırının peşine düşecekken; Dilruba ile arasındaki buzları da eritmeye başlayacak. Fenomen yapım olan Aziz dizisi, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.