Kıbrıs: Zafere Doğru 18. Bölüm Full İzle! 10 Aralık 2021 Kıbrıs: Zafere Doğru Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in taze dizilerinden olan Kıbrıs zafere doğru, beğenileri üzerine toparlamaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemlerden düşmeyen Kıbrıs zafere doğru, tarihten beslendiği konusuyla da takdirleri topluyor. Dönem dizisi olarak çekilen Kıbrıs zafere doğru, mekan ve kostüm detaylarıyla da oldukça beğeniliyor. Yeni başlayan Kıbrıs zafere doğru dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kıbrıs zafere doğru dizisi 17. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Bir süredir TRT1 ekranlarının seyircisini adeta eline geçirmiş olan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, yeni bölümleri ile hikayesine kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Adım adım Kıbrıs Barış Harekatı’na yaklaşan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Kıbrıs: Zafere Doğru 17. bölümde neler oldu? Kıbrıs: Zafere Doğru 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

İkinci sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, ele aldığı dönem hikayesi ve usta oyuncu performansları ile seyircisini etkisi altına almayı başarıyor. Türklerin Kıbrıs’ta Rumlardan gördüğü zulmü ve Kıbrıs Barış Harekatı’nı konu alan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin oyuncu kadrosunda; Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Her bölümü ile zafere bir adım daha yaklaşan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, cuma günleri saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kıbrıs: Zafere Doğru 17. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlardaki yerini en son 3 Aralık 2021 Cuma günü alan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 17. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin yayınlanan son bölümünde; Rauf Denktaş’ı adaya sokmak için İngiliz Karargahı’na gizlice giriş yapan Bereli, İngiliz ordusu askerleri tarafından ele geçirildi. Zifir Petek’in Bereli’ye yaptığı sürprizin üzerine Ankaralı’nın yaşadığını mücahitlere itiraf eden Kemal, Ankaralı’nın baba olacağı haberini alınca daha da sevindi. Kardeşi Stella’nın hamleleri ile tehlike altına giren Kemal, yeni bir çıkış yolu ararken; Rauf Denktaş, ele geçirdiği belgeler ile adaya sızmanın bir yolunu bulmaya çalıştı.

Kıbrıs: Zafere Doğru 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Heyecanlı bir bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisi, 18. bölümü ile TRT1 ekranlarındaki yerini bugün alacak. Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin yayınlanan 18. bölüm fragmanına göre; baba olduğu kararı ile sevinçten deliye dönen Ankaralı, bir karar vermenin eşiğine gelecek. Hem Apollon hem de Samson, Kemal’in ve Ankaralı’nın ailelerine eylem yapma hazırlığı içinde olacakken; yeni acılar iki arkadaşın bir kez daha kapısını çalacak. Merak ile beklenilen Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.